Diskuze – archiv

2010



Jarmila      ...      29. 12. 2010, 08:43:35      88.103.69.125

Pane Fiala neházejte mi sem své nenávistné články vůči ženám, já o ně nestojím. To je dobře, že web Rovnopravnost ukončil svou činnost, ti nenávistníci neměli nic jiného na práci, než veškerou špínu světa házet pouze na ženy, kdežto oni byli až tak svatí, až jim ta svatozář vypálila dočista mozek, takže zcela ztratili jakékoliv kritické myšlení.
Už hned na začátku toho Vašeho článku je nesmyslné tvrzení, že ženy mají instinkty najít si k sobě vhodného muže hluboce zakódovány v podvědomí, ba vrozeny,  kdežto muži v tomto směru jsou prý v obrovské nevýhodě. Kdyby tohle byla pravda, tak by se ženy nikdy nerozváděly, protože by si vždy dobře vybraly toho nejsprávnějšího muže. Ale jak vidíte, ženy se také rozvádějí, takže jejich instinkty tápají úplně stejně jako ty mužské- nic vrozeného nemají. Vzít si někoho je sázka do loterie pro obě pohlaví stejná. Ani ženy v tomto směru nemají patent na rozum, natož nějaké vrozené instinkty.
Většina rozvodů se děje kvůli tomu, že muž ženě zahýbá, nikoliv proto, že by byla panička rozežraná až na půdu a nevěděla roupama co dělat. Muž, který si z manželství dělá holubník a zahýbá své ženě kdy se mu zachce, ten prostě ztrácí důvěru své ženy, protože s takovým člověkem se nedá žít. Kdy tohle nevěrní muži konečně pochopí, že věrná manželka má nárok na věrného muže?
Za tuhle situaci ovšem mohou nejvíc manipulátoři davů typu Uzla a Weisse, kteří již dvacetjedna let soustavně sugerují mužům, že mají na nevěru nárok, neboť tohle své chování mají v genech, takže za nic nemohou. Proč to dělají? Podle hesla: Rozděl a a panuj. Asi mají za úkol rozeštvávat muže a ženy, neboť vládcům se pak nesoudržné atomizované společnosti dobře a pohodlně vládne. Správní muži by si však měli celou tu situaci uvědomit, že jim někdo úmyslně vymývá mozky a pokud chtějí mít šťastné manželství, tak svým ženám jednoduše nezahýbat. Podle hesla- nedělej někomu to, co nechceš aby on dělal tobě.
Přeji Vám do Nového roku 2011 klid v duši a abyste si už konečně dal s tou svou neoprávněnou nenávistí vůči ženám pokoj.




.      .      28. 12. 2010, 23:43:05      213.195.215.190

Jednotný scénář

http://k213.cz/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=article&id=302:jednotny-scena&catid=38:tiskove-prohlaeni-k213




Jarmila      ...      27. 12. 2010, 16:22:49      88.103.69.125

PF 2011
Pro nás pro všechny přeji, aby se nějakým zázračným způsobem zlomila temná iluminátská moc nad námi, aby konečně naplno vysvitlo slunce a pak již svítilo bez chemtrails napořád a aby každý každýho měl rád.





...      ---      2. 12. 2010, 13:43:33      88.103.69.125

Je to pořád dokola o jednom a tom samém. A sice, že lokajové mocných světových superboháčů (což jsou politici dnes už takřka ve všech zemích), mají za úkol zničit střední třídu a z většiny obyvatel nadělat bezmocné žebráky. Že se tohle promyšlené jednání netýká pouze naší republiky svědčí to, že se tak děje ve všech zemích západu současně. Politici svými ostudnými zákony zbídačují všechny vrstvy obyvatelstva bez rozdílu: zaměstnance, drobné živnostníky, pacienty, studenty, rodiče s malými dětmi, invalidy, důchodce, zkraťme to- prostě všechny.
To mě ale vždycky vezme čert, když si někde v diskusi zase přečtu ono známé naivní nabádání: Lidi choďte k volbám, ať tu situaci změníme k lepšímu.
Zdá se, že stále existuje dost lidí, kteří se domnívají, že zakopaný pes je v tom, že lidé volí špatně, nebo že nechodí k volbám. Smutné ovšem je, že z této situace neexistuje východisko, ani kdyby lidé k volbám nechodili vůbec. Vládnoucí organizovaní zločinci jsou i na takovouto eventualitu dobře připraveni. Platné by totiž byly i volby, kde by přišlo k volbám jen pár rodinných příslušníků od politiků. V tom je ten největší švindl těch jejich slavných voleb. A do budoucna chystají další velký podvod- hlasování poštou. Když bude u volebních uren liduprázdno, tak prohlásí, že většina lidí volila poštou a sami si instalují do parlamentu prodejné a poslušné figurky, jak uznají za vhodné. O přímé demokracii si můžeme jenom nechat zdát.




---      ---      1. 12. 2010, 15:33:20      213.151.89.100

80 procent nových důchodů bude nížších, potvrdil Drábek.

Polepší si jen desetina penzistů s nejvyššími důchody a desetina s nejnižšími penzemi nepocítí nic.

http://audiklub.cz/prispevekt155906&sid=2094a68e5c6b547d18e8df47da06fdeb




..      ..      30. 11. 2010, 19:27:59      192.251.226.206

Tři sociální světy profesora Kellera VI: Vědecké zastírání poměrů.
http://www.outsidermedia.cz/Tri-socialni-svety-profesora-Kellera-VI-Vedecke-zastirani-pomeru-1.aspx

Prof.PhDr.Jan Keller,CSc.: Deset falešných a jeden skutečný důvod, proč zavést školné 1-7.
Přednáška v Praze 15.11.2010
http://www.youtube.com/watch?v=MUKzYpraMwQ




Jarmila      ...      29. 11. 2010, 15:40:01      88.103.69.125

K článku od profesora Kellera: Pan profesor prostě naznačuje, že ryba smrdí od hlavy. To znamená, že poslední dobou jsme svědky toho, že světoví organizovaní zločinci ( není to žádná elita) promyšleně vedou většinovou společnost do chudoby. Velmi usilovně se snaží zlikvidovat střední třídu, protože střední třída je nositelkou demokracie. Až bude existovat 99 procent chudáků, třesoucích se hrůzou, že příjdou o mizerně placenou práci a 1 procento vládnoucích superboháčů, pak si bude moci toto jedno procento neskutečných zmrdů s těmi chudáky nakládat vysloveně jako s otroky. Koneckonců ve fašistické korporátní Americe již vidíme mnohé náznaky- třeba jak zacházejí s cestujícími na letištích.

Článek o chemtrailsu: Snad se dočkáme toho, že se investigativní novináři konečně probudí ze zimního spánku a začnou konečně pronásledovat ty svině nahoře, aby nám vysvětlili, proč nás americké letectvo práškuje? Koneckonců ten hliník padá i na jejich hlavy, i oni budou postihnuti Alzheimerovou nemocí.
Vypozorovala jsem, že hlavním účelem toho sprejování je skutečně co nejvíc zakrýt slunce. Tak například od 13. do 15. listopadu letadla NATO mohutně sprejovala. Načež až do dnešního dne bylo 12 dní tma a z toho jen 2 dny vysvitlo slunce.
Příští rok budu pečlivě den co den vše zaznamenávat, dokud neobjevím všechny souvislosti. Letos jsem objevila, že na švestkách byl bílý poprašek, který nešel smýt a při jejich rozvařování dokonce ještě víc vystoupil na jejich povrchu. Chuťově ta švestková hmota byla poněkud nahořklá, což by rozhodně být neměla- že by hliník chutnal nahořkle?






...      ...      28. 11. 2010, 14:37:53      174.36.199.200

Tři sociální světy profesora Kellera VI: Vědecké zastírání poměrů
http://www.outsidermedia.cz/Tri-socialni-svety-profesora-Kellera-VI-Vedecke-zastirani-pomeru-1.aspx




..      ..      28. 11. 2010, 13:28:07      83.155.96.87

Mohou za to chemtrails? V Krušných horách nalezen ve sněhu zvýšený obsah hliníku.
http://www.freeglobe.cz/Articles/284-mohou-za-to-chemtrails-v-krusnych-horach-nalezen-ve-snehu-zvyseny-obsah-hliniku.aspx




Jarmila      ...      28. 11. 2010, 09:41:33      88.103.69.125

To je zajímavé, jak se my dva ve všem shodneme.:) Ještě bych chtěla něco připodotknout k té přednášce pana profesora Koukolíka. On v ní popisuje, že kdyby ta psycholožka ten experiment neutnula, že by se ti studenti mezi sebou pozabíjeli. Což mi připadá značně přitažené za vlasy. V civilizovaných zemích lidé ví, že se zabíjet nesmí, jinak za to budou léta zavření. Zdá se mi jako nesmysl, nebo přímo výmysl, že by se nechali vysokoškoláci v pokusu až tak daleko unést, že by to dotáhli až dokonce a někoho zavraždili. Statistika je neúprosná, nevím sice přesně kolik lidí se v reálu dopustí vraždy, ale počítám, že víc jak jeden z tisíce to nebude-čili je to pouhé jedno promile. A zde se nám tvrdí, že vysokoškoláci by zabíjeli při pouhém experimentu.

A ještě něco k chemtrails: V Americe prý postřikují krajinu již od roku 1996, čili již 14 let. Co říkáte na tenhle článek?
http://aiall.org/modules.php?name=News&file=article&sid=574






....      ....      26. 11. 2010, 10:28:50      193.200.150.137

Souhlasim, prof.Koukolik resi zajimave nasledky (bohuzel i s chybama, je to jenom clovek), ale priciny nerozebira. Chybi mu kauzalita.

Mozna tak cini vedome, protoze ma strach ze by na sebe upozornil ideopolicii nebo mozna jako klasicky lehce mimo posunuty vedec tak jedna nevedome.




Jarmila      ...      26. 11. 2010, 09:53:26      88.103.69.125

Tak jsem si teď ráno poslechla tu přednášku pana Koukolíka a tentokrát si ho dovolím trochu zkritizovat.:) Místy se mi ta přednáška líbila, ovšem místy jsem s ním nesouhlasila. Je v ní příliš na všechny strany mnohomluvný a hlavně příliš pesimistický ohledně lidské stupidity- jako by neviděl z této situace žádná východiska. Taky se mi zdálo, že se v některých případech dopouští chyb jako například v případě šimpanzů, kdy tvrdí, že i skupiny šimpanzů spolu bojují o zdroje. Celá statisíciletí šimpanzi ve volné přírodě o žádné zdroje nebojovali (nevraždili se mezi sebou), protože neměli důvod. Až teprve v zajetí, V OMEZENÉM PROSTORU REZERVACÍ začali být útoční a jejich chování se změnilo k nepoznání. To samé se týkalo i člověka. Jeho původní PŘÍRODNÍ chování bylo zcela jiné, naprosto mírumilovné, protože také neměl žádný důvod bojovat o zdroje. Zdroje byly všude a lidí bylo na planetě sakra málo. A už vůbec muži neměli důvod bojovat o ženy, protože měli sexu neomezeně kolik chtěli. Ženy byly svobodné a nabízely sex každému, kdo je o to slušně požádal- stejně jako šimpanzice.:) A takovýchle kravin tam řekl pan Koukolík víc.:) Až když se člověk ocitl v UZAVŘENÉM prostoru lidské civilizace a zákonů, že již neměl kam svobodně prchnout, změnila se i lidská psychika k nepoznání- směrem k útočnosti a válkám o zdroje.
Zásadní problém nevidím ve všeobecné lidské stupiditě, ale ve špatně nastaveném pyramidovém SYSTÉMU moci. Ten pyramidový systém může mít až neskutečně absurdní podobu, že třeba jeden jediný člověk ovládá milion lidí. Jak se toho dosáhne? Naprosto jednoduše. Ten jediný člověk má pod sebou 10 podřízených, kteří ručí svým dobře placeným korytem, že jejich podřízení (každý jich má na starosti 10) budou na slovo dodržovat jejich příkazy. To už máte 100 podřízených, naprosto poslušných lidí. Těchto 100 poslušných lidí velí 1000 dalších poslušných lidí, kteří se třesou o své výnosné koryto- neboť kdo zlobí a neposlouchá, ten je vykopnut a nahrazen poslušným podřízeným. A tak to jde až úplně dolů, až k řadovým bezvýznamným občanům, kteří se třesou třeba o práci účetního na magistrátu.
Čili největší stupidita ze všeho je, že zde máme pyramidový systém moci, který umožňuje konat lidem ty největší stupidity tím, že mají umožněno hrát si na nadřízené a podřízené, dozorce a vězně, všemocné politiky a bezmocné občany, atd. A jsme zase u jádra pudla- kdyby existovala internetová účetní přímá demokracie, odbouralo by se 100 procent lidské stupidity.
P.S:Ten dopis pana Kuliče i přednáška pana Koukolíka byly zveřejněny na Doležite.sk.





....      ....      24. 11. 2010, 20:12:14      193.200.150.137

Novější přednáška. Koukolík hovoří mimo jiné i o radaru v ČR a volbách.
Esej o stupiditě
http://media.bloguje.cz/787376-esej-o-stupidite.php




Jarmila      ...      21. 11. 2010, 10:14:34      88.103.69.125

Díky moc za ten link pane jansmithi, tenhle článek by mi fakt utekl. Jistě jste četl diskusi na Zvědavci na téma chemtrails a přečetl si tam, kolik lidí se mi v ní pošklebovalo. Zde alespoň vidíte, kolik existuje s prominutím tupců, kteří nevěří ani vlastním očím. A hle, zde máme slavného pilota Evžena Kuliče a ten tvrdí přesně totéž co já- že nás postřikují chemickým svinstvem. To je ale síla, co napsal ten pan Kulič. Velmi důležité je jeho sdělení, že v USA ten chemický postřik oficiálně přiznávají a že děti se o tom učí ve škole. Já ten dopis pana Kuliče zde přetisknu, protože to stojí za to:
"Několik let se nám tu na obloze dělají takové dlouhé bílé šmouhy. Ono se to pak rozplizne přes celou oblohu a visí to tam celý den. A opět ta staroba a přemýšlení. Vždyť to tam dříve nebývalo. Že by znak globálního oteplování? A tak sednu k bedně (víte, já tak říkám komputoru) a již ťukám mému příteli do Hradce, Milanovi, který byl meteorolog. Má ještě nějaké známé, kteří se touto precizní činností zabývají dodnes. Já jako proudový pilot meteorologii považuji spíše za nějaké zvláštní náboženství. Ale k věci. A již mi odpovídá „Evžene, to jsou přeci kondenzační stopy, hrome - přeci jsi lítal na Migu, tak to znáš.“ A je pokoj.
Ale ouha. Ve Mullumbimby (strašný jméno co? To víte, Austrálie) ve státě NSW, kde žije syn, se těm, co ty „kondenzační stopy“ na obloze dělají, utrhla ruka. A vznikla ošklivá dětská epidemie podobná chřipce. Lidé žalovali stát. Ale jako vše se to rozmazalo do ztracena. Protože „stát“ řekl, že to nedělá a neznámého pachatele za ruku nechytli. Totéž proběhlo v Západní Austrálii.
Volám do Států. Žije tam dcerka. Bere to zeď, komputorový specialista. Je Indián. „Tak co“ ptám se, „máte tam taky ty šmouhy?“ „Jaké šmouhy?“ ozve se ze sluchátka. „Myslíš chemtrails? Samo. To se přeci dává na oblohu, kvůli slunci, aby tolik neopalovalo. Vždyť je to i v učebnicích a děti se o tom učí ve škole. Co je na tom špatného?“ „Nic - nic, jen tak se ptám a jak se máte?“ zakončuji debatu. „Děti trochu kašlou, jinak dobrý. A ty?“… Pokládám sluchátko.
A bzučí mi v hlavě slovo ´chemtrails´ a to, že to je oficiální program státu. A zase. To víte, starej dědek, času dost a tak v té hlavě se to honí dokola. Představte si, že někomu stojíte za to, aby skoro každý den na obloze nadělal takovýhle šmouhy, sypal vám je na hlavu a tak vás chránil, místo opalovacího krému, před slunkem. A dělá to zadarmo. V duchu počítám, co milionů to musí stát. Ne korun, ale dolarů. Peněz, které by se nechaly použít jinde. No není to krásné?

Ještě jsem objevila další souvislosti. Česko je v NATO od roku 1999 a Slovensko od roku 2004. Na webu Dolezite.sk jeden diskutér napsal, že 20 let jako cyklista jezdí přírodou a že pozoruje chemtrails na Slovensku od roku 2004. Já jsem na Zvědavci napsala, že jsem si poprvé všimla chemtrailsu v Chorvatsku roku 2001, dne 11.9., když byl proveden útok na WTC. Nikdy předtím jsem si ho nevšimla, to znamená, že tenkrát v Česku neexistoval. Protože kdyby existoval, tak by mě to počmárané nebe v Chorvatsku nijak neudivilo, protože bych byla na něj z domova zvyklá. Odhaduji, že chemtrailsovat u nás také začalo NATO až od roku 2004, aby to bylo se Slovenskem jednotné. Protože jinak by si těch rozdílných obloh mohli cestující občané Česka a Slovenska všimnout, že něco není v pořádku, že ty oblohy jsou rozdílné.




....      ....      20. 11. 2010, 19:44:59      193.200.150.152

Chemtrails. Ptáme se za vás, co je na tom pravdy.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/chemtrails--ptame-se-za-vas44-co-je-na-tom-pravdy/




Jarmila      ...      30. 10. 2010, 14:11:26      88.103.69.125


To je jen Váš osobní názor a nic víc. Navíc jste muž, takže se Vás tenhle problém netýká. Oplodněná buňka není člověkem, tak jako není člověkem ani jednotlivá tělesná buňka. Pokud byste na tom tvrdošíjně trval, že spojení vajíčka se spermií je již člověk, pak já Vám mohu začít tvrdit, že spermie je poloviční člověk. Je to také živý minitvor, který se dokonce pohybuje s pomocí bičíku, aby dosáhl svého přirozeného cíle. Tato živá mikroskopická rybička s mrskajícím se ocáskem, tento posvátný ŽIVOT , nesoucí veškeré genetické informace o svém nositeli, je přírodou určena k tomu, aby oplodnila ženské lůno a stala se celým člověkem. Ale jak mnohý muž s těmito vzácnými lidskými rybičkami zachází? Velmi hanebně a kolikrát velmi otřesně! Bez špetky úcty k těmto živým skorolidem. Provádí zkrátka s nimi psí kusy na různé způsoby, a tím je znesvěcuje jak biblický Onan.






Maftík      @      http://www.stopgenocide.cz      29. 10. 2010, 14:13:36      109.233.160.66

Ad článek o potratu. Jakýkoliv umělý potrat samozřejmě vraždou je. Lidský život má být chráněn od početí. Že je člověk člověkem od početí, ví i lékaři



Jarmila      ...      12. 10. 2010, 06:42:13      88.103.69.125

Upozorňuji své čtenáře na nově přepracovanou kapitolu, nazvanou Přímá demokracie.





medvídek      .....      13. 09. 2010, 10:16:43      84.42.177.38

testovací zpráva

(zda funguje diskuse po přidání ochrany proti botům)




Jarmila      ...      17. 08. 2010, 15:48:26      88.103.69.125

Upozorňuji své čtenáře na nově přepracovanou devatenáctou kapitolu, nyní nazvanou: Světu vládnou organizovaní zločinci.



jansmith1984      ...      9. 05. 2010, 10:24:36      193.200.150.82

Pardón, ještě link:

Šimpanzi bonobo kroutí hlavou na znamení nesouhlasu podobně jako lidé

http://digiweb.ihned.cz/c1-43241370-simpanzi-bonobo-krouti-hlavou-na-znameni-nesouhlasu-podobne-jako-lide

jansmith:)




jansmith1984      ...      9. 05. 2010, 10:23:24      193.200.150.82

Článek o šimpanzích bonobo paní Jarmilo. Četla jste?

jansmith:)




Jarmila      ...      26. 04. 2010, 13:42:47      88.101.142.107

Kdepak pane Jardo, nic mi neposílejte. Opravdu nejsem na tu příručku, kterou sepsal Uzel s Fifkovou, absolutně zvědavá. A to ani v případě, pokud novinářka z té jejich práce něco zkreslila. Mýlíte se, nejsem pruderní a nenaskakuji mi pupínky, když si čtu něco o sexu. Ale Uzla s Fifkovou skutečně nemám ráda, protože jsou to známé firmy a já je naopak oba až moc dobře znám. Již dvacet let mi svými zvrácenými názory pijí krev, hlavně tedy prasák Uzel, který celých těch dvacet let od převratu víc než aktivně propagoval prostituci a to často i na Novinkách. Fifková se tváří za moudrou rádkyni, ale kdysi napsala tak cynický článek, kterým se u mě definitivně shodila, neboť právě tím článkem o sobě prozradila, co je ve skutečnosti zač. Oba působili dlouhodou dobu v časopise NEI Report, který se pak ke konci, než konečně zkrachnul, zvrhl už jen na propagování bordelů a promiskuity. A to měl v záhlaví napsáno, že je to osvětový časopis pro širokou veřejnost.






Jarda      ---      26. 04. 2010, 12:57:55      88.101.75.64

Kdysi dávno, vážená Jarmilo, mně náš pan farář vykládal, jaký byl E. Zola bídník a co hnusného napsal o Lurdech, kde prý sám byl přítomen zázračnému uzdravení a v knize to pak úplně překroutil a zhanobil. A já na to: "Pane faráři, četl jste tu knihu?" A on že ne, něco takového by nikdy nečetl. A já zas na to, že to co vykládá je úplně mimo mísu, protože Zola v knize Lurdy vůbec církev nehanobil.

Podobně moje sestra. Otázala se mě, co prý pořád mají a co vlastně chtějí ti konzervativci, jak o nich v kostele vykládal farář. A já na to, ať se tedy toho faráře zeptá, on je vzdělaný teolog, ne já. A ona, že se jej ptát nebude. Tak jsem jí donesl časopis Te deum a říkám jí, ať si ho přečte a s názory konzervativců se seznámí. Zběžně jej prolistovala a pak odstrčila se slovy: "Pan farář v kostele říkal, že TOHLE!!! číst nemáme."

Víte, vy kritizujete novináře že zkreslují skutečnost. A pak si přečtete něco o sexuální výchově a příručce a vůbec nepojmete podezření, že by ta novinářka mohla něco zkreslit. A protože vám zřejmě, jako mnoha jiným dámám, při zaslechnutí slova sex naskakují pupínky, tak TOHLE!!! (zvláště když mezi autory je Uzel a Fifková) číst nebudete a po dalších informacích už nepátráte.

Pokud byste měla zájem, mohu vám příručku poslat.




Jarmila      ...      26. 04. 2010, 07:35:37      88.101.142.107

Srdečně Vás zdravím pane Jardo, už jste tady hodně dlouho nebyl.:) S oběma články, které jste tu postoval, naprosto a bezvýhradně souhlasím. Prodejným politikům a organizovaným zločincům-poslancům zákonodárcům, nejde o nic jiného, než jak zase beztrestně umožnit napakování se i na důchodové reformě- bez ohledu na následky. A v mainstreamu jim k tomu prodejní novináři horlivě dopomáhají. Z toho důvodu se tam nic rozumného nedočteme, jen samé zavádějící lži nebo propagandu. Rozumná řešení máme možnost si přečíst výhradně jen na internetu od skutečných, nezkorumpovaných odborníků.

Co se týče té příručky sexuální výchovy, mě stačilo to málo co jsem se o ní dočetla na Novinkách. Dál už jsem po celém textu ani nepátrala, když jsem se dozvěděla, že ji sepsal bezcharakterní Uzel s bezcharakterní Fifkovou. Já nejsem proti sexuální výchově na školách, ale tato výchova má být vždy spojena dohromady s výchovou k odpovědnému rodičovství. A také neustále dětem zdůrazňovat, že promiskuita je špatná, protože k sexu patří láska a věrnost k partnerovi, neboť se jim vždy v životě vyplatí. Nevěrní lidé se zákonitě rozvádějí a zničí si tím zbytečně svůj rodinný život i život svým dětem. Nevím taky, co je komu do toho, aby dítě v jakýchsi ujetých hrách veřejně prozrazovalo, že už onanovalo, vidělo porno, nebo že mu už roste ochlupení, nebo aby dívky veřejně prozrazovaly, kdy dostaly první menzes. Takové zvrácenosti může vymyslet jen chorý mozek prasete Uzla a prasnice Fifkové.





Jarda      -----      24. 04. 2010, 22:54:57      88.101.75.64

Po dlouhé době přidám něco pro "zasmání" o důchodové reformě:

22.5.2008
Důchodová reforma: mýty a skutečnost
Ing. Martin Juroška
Média, politici pravicových stran, " nezávislí" ekonomové (většinou analytici bank a investičních fondů), kterým samozřejmě nejde o nic jiného, než o blaho všech občanů, bijí na poplach. Musíme prý co nejrychleji provést reformu penzijního systému. Čím dříve, tím lépe. Brzy prý totiž dojde k tomu, že na starobní důchody nebudou peníze, což vyvolá hlubokou společenskou krizi. Každému, kdo již má některé " reformy" za sebou, se při vyslovení tohoto slova musí rozsvítit v hlavě výstražná kontrolka.
Jako vždy v podobných případech je i v případě důchodové reformy sáhnuto k apelu na naši odpovědnost k budoucnosti. Jaké jsou argumenty zastánců reformy? Současný systém průběžného financování funguje tak, že příjmy pracujících jsou zdaňovány (pojistné na důchodové pojištění můžeme brát jako daň)) a z výnosů těchto daní jsou poskytovány penze důchodcům.
Jelikož společnost stárne a porodnost je nízká dojde v budoucnosti k nárůstu počtu důchodců a ke snížení počtu pracujících.
Aby bylo dost peněz na důchody, bude se muset zvyšovat zdanění pracujících. Pracující budou mít " na krku" stále více důchodců, čímž se bude snižovat jejich životní úroveň. Proto bychom si podle apologetů penzijní reformy měli zodpovědně sami šetřit na svůj důchod u penzijních fondů, abychom následující generace pracujících tolik nezatěžovali. Pokud opomineme skutečnost, že nelze přesně předvídat míru porodnosti na dlouhá desetiletí dopředu (v této souvislosti připomeňme rušení mateřských škol v nedávné minulosti, přičemž dnes je v některých místech nedostatek kapacit), zní uvedený argument poměrně přesvědčivě. Právě v tom je jeho nebezpečí.
Pokud se však na něj podíváme podrobněji, zjistíme, že kulhá na obě nohy.
Mýtus první: nenechme se živit svými potomky
Prvním mýtem je skutečnost, že reformovaný systém je postaven tak, aby nezatěžoval další generace. Tak tomu pochopitelně není. Za každých společenských podmínek bude platit, že ti, kteří pracují, živí ty, kteří nepracují. Reálně to může být zajišťováno různým způsobem:
státem prostřednictvím penzijního pojištění, individuálním spořením prostřednictvím penzijních fondů, nebo prostřednictvím dětí, které musejí své rodiče ve stáří živit (právě proto mají rodiče v chudých zemích tak mnoho dětí).
Penzijní fondy jsou svého druhu investiční společnosti. Jejich cílem je dosažení zisku, který se samozřejmě netvoří buněčným množením peněz v sejfech penzijních fondů, nýbrž tím, že penzijní fondy investují vybrané peníze do výrobních podniků (nákupy akcií, obligací, příp. poskytované úvěry) a posléze odčerpávají část jejich zisků formou úroků či dividend.
Penzijní fondy tedy nemohou přijít k zisku žádným jiným způsobem, než odčerpáním části výdělků výrobců, tedy pracujících.
Za těchto podmínek může být pracujícím jedno, zda tyto zdroje vybere stát formou daní nebo penzijní fondy formou dividend ze zisků.
Jediný rozdíl je v tom, že v prvním případě zaměstnanci uvidí odvedenou částku na výplatní pásce, zatímco v případě druhém nikoliv.
Na jejich čistém výdělku a na skutečnosti, že budou živit důchodce se však nic nezmění. Neexistuje tedy žádný důvod měnit stávající systém.
Mýtus druhý: až budeme v penzi, nebude na nás mít kdo pracovat
Mýtus vychází z toho, že v ČR je nízká míra porodnosti, což povede k tomu, že v budoucnu se bude zvyšovat počet důchodců, které bude živit jeden pracující, což zni hrozivě, avšak odpověď je jednoduchá: No a co? Z hlediska zajištění potřeb nepracujících totiž není důležitý počet pracujících, ale objem produkce, který je těmito pracujícími vytvořen. A tento objem produkce nezávisí jen na počtu pracujících, ale především na produktivitě práce.
Je možno ukázat tuto skutečnost na historické paralele. Tabulka 1 prezentuje, jak se vyvíjel podíl pracovní síly zaměstnané v zemědělství na celkové pracovní síle v našich zemích. Skutečnost, že docházelo ke snižování počtu zemědělských pracovníků přeci neznamenala, že by se snižovalo množství obilí či masa. Bylo tomu přesně naopak: menší počet pracovníků dokázal vyrobit větší množství potravin.
Kdybychom některým lidem ke konci 19 století řekli, že na konci století příštího budou jen 4 % národa pracovat v zemědělství, asi by nám řekli, že národ pak vymře hlady a poslali by nás do blázince.
Tab1. Vývoj podílu pracovní síly zaměstnané v zemědělství na celkové pracovní síle
Rok
1921 41 %
1961 26 %
2002 4 %

Stejný proces však probíhá i v současnosti. I dnes roste díky novým technologiím produktivita práce, takže k výrobě stále většího množství zboží postačuje stále menší počet pracovníků. Argument zastánců důchodové reformy, totiž že malý počet pracujících nedokáže uživit velký počet nepracujících, zní v tomto světle podobně hloupě jako argument, že nízký počet zemědělců nedokáže uživit zbytek společnosti a lidé tak budou trpět hlady.
Avšak i kdybychom přistoupili na to, že produktivita se již dále zvyšovat nebude (což je nesmysl), pak by bylo možno problém stárnoucí populace řešit např. příchodem pracovníků ze zahraničí. V chudých zemích je mnoho lidí, kteří by jistě rádi přivítali, kdyby mohli v Česku pracovat za lepších mzdových podmínek. Kdyby tedy bylo nejhůř, mohli by nahradit " scházející pracovníky" a problém by byl vyřešen. Takový způsob řešení je však schizofrenní, když si uvědomíme, že naše ekonomika není schopna zajistit pracovní místa ani pro vlastní nezaměstnané.
Čili ve své podstatě neplatí tvrzení, že by si pracující museli podstatně odtrhnout od úst, aby uživili nepracující důchodce.

Proč tedy důchodová reforma?
Vidíme tedy, že argumenty pro důchodovou " reformu" jsou jen mlhou, která má zakrýt, že jejím hlavním důvodem je, aby se penzijní fondy dostaly k penězům, které si občané odkládají na své důchody, aby tyto peníze mohly investovat a mít z nich zisk. Ty peníze nejsou malé a v současnosti činí kolem 300 mld. Kč ročně.
Pokusme se počítat. Při hypotetické míře zisku dejme tomu 5 % nám vyjde roční zisk 15 mld. Kč. Pokud si uvědomíme, že penzijní fondy začnou první penze vyplácet až tak po 20 letech, vyjde nám minimální zisk 300 mld. Kč. A to už stojí za nějakou tu reformu. Co na tom, že to stát, tzn. občany, přijde pěkně draho.
Důchodová reforma je totiž velmi drahým experimentem. Bude zaplacena hned několikrát:
1.Pracující budou šetřit na soukromé účty a nebudou tedy již odvádět státu pojištění. Stát však bude muset vyplácet penze stávajícím důchodcům. Kde na to vezme? Existuje jen několik variant: zvýšení daňové zátěže, snížení jiných státních výdajů, zadlužení státu nebo prodej státního majetku.
2. Nejčastěji s v této souvislosti hovoří o prodeji státního majetku, např. společnosti ČEZ. Aby byl prodán dobře, musí být ziskový. Právě proto dochází k neustálému zdražování elektřiny pro domácnosti, takže již dnes si platíme onu " reformu".
3.Pokud fondy zkrachují či budou " vytunelovány" , což se může stát, pak nastupuje opět stát. Aby byla udržena stabilita systému budepenzisty platit sám. A jelikož stát peníze bere od svých občanů formou daní, zaplatí to opět občané.

Hlavním cílem " reformy" tedy není blaho občanů, ale snaha penzijních společností dostat se k miliardám Kč, z kterých by pramenil slušný zisk. Všechny strany, včetně ČSSD (s výjimkou KSČM), hovoří o nutnosti reformu provést.



Pravdy a lži v zákonu o důchodovém pojištění.
Ivo Patta

Začněme přímo v základech důchodového systému, to znamená u příslušného zákona. Je jím zákon č.155/1995Sb., o důchodovém pojištění.

V jeho preambuli je deklarována:


- sociální solidarita

- průběžné financování


V současnosti se termín sociální solidarita používá pro soucítění se sociálně slabšími, s těmi, kteří se ocitnou ve stavu nouze. Deklarovaná sociální solidarita znamená pomoci takovýmto lidem i za cenu vlastního uskrovnění.

Průběžné financování znamená, že ekonomicky aktivní generace přispívá na důchody svých rodičů, stejně jako děti opět přispějí jim, jako svým rodičům, na jejich důchody.


Podívejme se na tyto termíny v zákonu použité, z hlediska jejich pravdivosti a konfrontujme je se skutečným stavem, přímo s životní realitou.


Již název zákona „o důchodovém pojištění“ zásadně odporuje v preambuli deklarovanému „průběžnému financování“. Pokud se totiž jedná o pojištění, nemůže se jednat o průběžné financování. Pojištění znamená, že si ukládám na svůj důchod. Průběžné financování znamená, jak výše uvedeno, že platím na důchod svých rodičů, nikoliv tedy na důchod svůj. Na můj důchod přispějí až moje děti!

Díky zcela špatnému názvu zákona podporujeme scestné iluze lidí, plátců tohoto „důchodového pojištění“, že si přispívají touto platbou na svůj důchod. Název zákona přímo přesvědčuje a to zcela v rozporu se skutečností, že se alespoň část peněz někam ukládá a budoucí důchodce, jako plátce důchodového pojištění, z nich může v budoucnu oprávněně čerpat v době, kdy zestárne.

Realita života je zcela jiná, než deklaruje ve svém názvu zákon č. 155/1995Sb., o důchodovém pojištění. Peníze údajně ukládané jako „důchodové pojištění“ jsou okamžitě spotřebovávány. Časový rozdíl mezi platbami a jejich následnou spotřebou lze odhadnout na maximálně tři týdny a navíc, peníze které koncem roku zůstanou ve státní kase a nejsou poukázány důchodcům, jsou vládou následně spotřebovány na cokoliv, co uzná za vhodné financovat. Například opravy silnic (v lepším případě), nebo prohrané arbitráže ( v případě horším). Žádné peníze tedy nejsou z tohoto tzv. „důchodového pojištění“ ukládány plátcům na jejich budoucí důchody. Navíc je zřejmé, že použitý pojem „důchodové pojištění“ vůbec nevystihuje skutečné určení těchto peněz a je nejvyšší čas k jeho přejmenování na skutečnost vystihující termín „důchodová daň“ . Tím nejen odstraníme rozpor s deklarovaným „průběžným financováním“ v preambuli použitém, ale hlavně odstraníme zásadní rozpor mezi zákonem a životní realitou, kterou má zákon pravdivě definovat.



Podívejme se nyní podrobněji na zákonem deklarovanou sociální solidaritu, ta se projevuje ve dvou rovinách.

Při výpočtu důchodu, kdy do vyměřovacího základu se započte výdělek do 5000,-Kč plně, výdělek nad tuto částku do 12600,-Kč se započte 30% a výdělek nad 12600,-Kč se započte 10%. Tím je lidem s nízkými příjmy na hranici životního minima vyměřen důchod blížící se 100% jejich výdělků, u lidí se středními příjmy se jedná o důchod reprezentující kolem 60% jejich pracovního příjmu. Proti takto pojaté sociální solidaritě nelze rozumně protestovat, osvědčila se.


S ohledem na skutečně v praxi uplatňované průběžné financování, zde existuje ještě další rovina v oblasti sociální solidarity. Solidarita rodičů dětí s bezdětnými. Podívejme se na problém čistě ekonomicky, při použití representativních dat Českého statistického úřadu (ČSÚ).

Současné náklady vydané na jedno dítě za jeden měsíc v ekonomicky průměrné rodině s 1 - 3 dětmi representují 6352,-Kč. Počítejte se mnou: 6352,-Kč x 12 měsíců x 18 let (plnoletost) x 2 děti = 2.744 064,- Kč. Jsou to data a výpočty, plně vystihující současné poměry. Právě tato částka 2 miliony 750000,-Kč je vkladem pracujících rodičů dvou dětí na důchod a to právě proto, že jediným vkladem, kterým skutečně financujeme v průběžném důchodovém systému svůj vlastní důchod, jsou dobře odchované děti - budoucí plátci do daňového a tedy i důchodového systému. Mluvím o středně příjmových rodinách, které jsou, opakuji, základem financování daní a tedy i financování tzv. důchodového pojištění.

Občané, kteří si děti nepořídí a neodchovají ani minimální počet dvou dětí v rodině, ušetří podle současných relací během 18 let, t.j do plnoletosti dětí 2 miliony 750 000 Kč a na svůj vlastní důchod nevloží do průběžného důchodového systému ani korunu!!!

Právě zde je „zakopán pes“, jako zásadní systémová chyba. Jedná se totiž o rovinu sociální solidarity obrácenou „na ruby“. Rodiče dětí, kteří museli obrátit každou korunu alespoň dvakrát v ruce, než ji vydali, se sociálně solidarizují se stále narůstající skupinou lidí bezdětných, jejichž životní úroveň byla podle téhož ČSÚ o 22% vyšší, než životní úroveň rodin se 2 dětmi. Právě tato systémová chyba ničí budoucnost národa v podobě klesající demografické křivky. Právě tato systémová chyba působí natolik zhoubně, že za cca 50 let zde bude pouhá čtvrtina příslušníků mladší generace oproti stavu současnému.

Jak &#8222;z toho ven&#8220; ? Návrh mírnější, sociálně přijatelnější varianty jsem zveřejnil 28.11.2004 na www.virtually <http://www.virtually> pod názvem &#8222;Důchodová reforma v České republice musí stát na demokratických principech&#8220;. Pokud budeme s nápravou systémové chyby v zákoně č.155/1995Sb., o důchodovém pojištění váhat, dojde následně na variantu tvrdší, která zcela zamezí bezdětným v čerpání důchodu z průběžného důchodového systému. Pokud půjdeme ve šlépějích Bezděkovy komise, zatížíme rodiče vychovávající děti další platbou na vlastní důchod, která vzhledem k výše uvedenému bude duplicitní. Tím ještě urychlíme pád demografické křivky a definitivní vymření národa.




Nestačím se divit odporu, který tak progresívní paní Jarmila vyjadřuje k navrhované sexuální příručce. Naprostá většina rodičů není schopna své děti v této oblasti adekvátně poučit a vše ponechává na kamarádech a nyní i na všeobecně dostupné pornografii.
Příručku jsem si stáhl a (zběžně) prolétl. Dle mého soudu je jako metodická pomůcka velice dobře zpracovaná. Učitelé samozřejmě mají možnost zvolit množství informací podle konkrétních podmínek v jednotlivých třídách. Musím plně souhlasit s názorem uvedeným jinde: "Nebezpečí nespočívá v tom, že řekneme "příliš mnoho, příliš brzy&#8221;, ale spíše "příliš málo, příliš pozdě&#8221;.





Jarmila      ...      24. 04. 2010, 08:24:21      88.101.142.107

:) Vy jste tak milý jansmithi, Vy mě vždy a zásadně jenom chválíte.:) Ano, je to přesně tak jak píšete. Pseudoautority, které jsou schválené a posvěcené vládnoucími loutkaři za oponou, mají za úkol mrvit psychiku mas ve velkém. Chtějí zpracovávat ideologicky masu do podoby, v jaké ji chtějí mocní vládnoucí superboháči mít. Tito bezcharakterní placení manipulátoři moc dobře vědí, že nejlépe se formuje psychika davů již v ranném věku. Přečtěte si tento článek na Novinkách a asi zjistíte to samé co já, jak je rafinovaně zmanipulovaný:
http://www.novinky.cz/domaci/198467-cirkvi-se-nelibi-nova-prirucka-sexualni-vychovy-je-pry-nemravna.html
Nejprve v mainstreamu ve velkém pomluvili církev, jak neustále przní chlapečky, a potom uveřejní článek, jak je církev trapně pruderní, když brání sexuální osvětě. Není divu, že diskutéři na Novinkách jim ihned skočili na špek a místo toho, aby zkritizovali tu otřesnou sexuální příručku, tak se vrhli na církev a kritizují tu církev. To je jen jedna z mnoha četných fint mainstreamového vědeckého vymývání mozků. Jen jeden diskusní příspěvek tam byl rozumný, kde diskutérka napsala: Dobré ráno, pánové. Čtu vaše perverzní komentáře k článku. Jsem kantorka a tuto sprostou příručku naprosto odmítám a nikdy bych podle ní tento přiblblý předmět neučila. Nevím proč by se měla škola podílet na sexuální výchově dětí. Je to intimní záležitost především rodiny, rodičů. Pokud ti tuto výchovu nezvladaji a nezvladnou, SKOLA to nezachrání. Naprosto s prohlášením církve souhlasím a stupidní výroky o kněžích a církvi jsou houpé. Doufám, ze nikdo z vás by si nepřál, aby si vaše dítě hrálo podobné hry ve skole na menstruujíci dívky a pod. A jméno Uzel je naprosto děsivé v tomto případě, protože je to staré perverzní prase, které v poslední době i do relevantních zpráv seznamu, píše samé nemravné nechutností. Jak ten může něco soudného sesmolit. Podobná pseudovýchova povede jen k bezduchému experimentování nevinných a naivních dětí. Kdyby se škola raději věnovala svemu poslání.
Já se pane jansmithi dnes a denně divím, kolik lidí si nechá masmédiii zmanipulovat své myšlení. Takřka denně musím konstatovat: Ha! Další papoušek, který nepřemýšlí vlastním mozkem a jen papouškuje nějakou nastrčenou pseudoautoritu. Když to tvrdí ten a ten profesor, doktor věd, tak to musí být zajisté pravda.
Bohužel se to týká i chytrých diskutérů na Zvědavci. I oni používají zavádějící slovník mainstreamu a píšou o tom, jak se zachová Rusko, co udělá Čína, nebo že Amerika navýšila počet vojáků v Iráku. Přece není možné, když pouhých pár mocných hajzlů nahoře něco provede, abychom těch pár hajzlů nazývali Ruskem, Čínou nebo Amerikou. Je to stejně absurdní, jak když mainstream napíše, že Česko uznalo stát Kosovo, nebo že poskytlo půjčku Řecku 26 miliard korun. Ne! Nějaký hajzl Topolánek není přece žádné Česko. Mandát k tomu od národa nedostal, že smí uznat Kosovo. Česko, to je národ, to je 10 milionů občanů, nikoliv jeden prodejný politik. Snad to není taková práce, být vždy konkrétní a místo toho, aby člověk napsal, že Amerika zbombardovala Srbsko, napsat, že zločinec Clinton nechal zbombardovat civilisty v Srbsku. To přece zní úplně jinak.




jansmith1984      ---      23. 04. 2010, 10:02:15      193.200.150.137

Hezká odpověď předřečníkovi paní Jarmilo. Zmínila jste Hausmanna a já bych ve vztahu k vašemu řekněme oponentovi rád podtrhl fakt, že podobných PSEUDOautorit, které (ať již záměrně nebo pro svou pomýlenost) negativně deformují názory a pohled běžných občanů na život a vztahy v něm je plná historie i současnost.

Mohl bych jmenovat, ale bude lépe, když si každý kontrolku na tyto "radiče či pseudoguruy" vytvoří sám. Je to otázka inteligence a vnitřní moudrosti a také schopnosti uniknout jakékoli podjatosti.

Nějaký závěr? Málo co v našem životě je takové, jak se to jeví ne první pohled nebo jak nám v rámci virtuální reality tlačí do hlavy různé pseudoautority a pokud se běžní lidé nevyváží z ovčího syndromu těmto manipulacím podléhat (myslet a konat podle nich), nikdy se nezbaví utrpení a problémů, se kterými se (paradoxně vlastním přičiněním nesprávně chápané reality) ve svých životech setkávají. A tak to je.

jansmith:)




Jarmila      ...      23. 04. 2010, 07:37:50      88.101.142.107


Také Vás zdravím pane Karle. Nahlédla jsem na Váš web a zjistila jsem, co Vás všechno trápí. Je vidět, že jste vůči ženám zahořklý, protože se nevydařil Váš osobní život a máte velké trable s bejvalkou kvůli malému synkovi. V těchto věcech já neumím radit, jsem stejně bezradná jako Vy. Dítě nelze rozpůlit a střídavá péče je pro psychický vývoj dítěte velmi škodlivá a šílená- ať si říká kdo chce, co chce. Co však vím zcela určitě, abyste se neupínal na Hausmanna a nebral si tohoto úděsného kreténa a misogyna prvního řádu za svůj vzor. Nevěřte jeho lživým kydům, život je o něčem jiném, než jak ho popisuje on. Budete-li na ženy nahlížet jeho nenávistnýma očima, budete mít i nadéle v životě jen samou smůlu. V životě platí pravidlo, že jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Když z Vás ženy budou cítit, že je vlastně skrytě odsuzujete a nenávidíte, tak Vám budou oplácet stejnou mincí. Jak zpívá Pilarka v té písni:

Ten, kdo nemá rád, toho nemám ráda,
ten, kdo nemá rád, si na rakev střádá.
Je růže bez trní, je bez šimla úřad,
ať na ocet zbudu, než dostat pobudu, co nemá rád.

Jen ten kdo má rád, tomu karta padá,
jen ten, kdo má rád, jen toho mám ráda!
Lidi jsou lidi a do lidí vidí jen ten, kdo má rád.
Jen ten, kdo má rád, jen ten, kdo má rád,
jen ten, kdo má rád.

Kdo nemá rád, má teda smůlu,
kdo nemá rád, je jak plot bez kůlů.
Jak bez ucha džbán, jak bez pěny pivo,
cukrem si solí a všechno zasmolí, kdo nemá rád.

Ten, kdo nemá rád, tomu v létě sněží,
ten, kdo nemá rád, je Praha bez věží.
Bez zámku je klíč a bez klíče zámek,
vrták je vskutku a má hlavu ve smutku, kdo nemá rád.

Já osobně jsem žádné prince nikdy nehledala, ale vždy jsem byla hodně zamilovaná do reálných kluků z masa a kostí, nikdy ne do neexistujících pohádkových bytostí. Prostě pan nenávistný Hausmann lže, kudy chodí. A jeho vlastní exmanželka tisku o něm prozradila, že jeho péče o dvě dcery vypadala tak, že věčně nebyl doma a na rodinu zvysoka kašlal. Vůbec si nedovedu představit, že bych byla poprvé těhotná, ale můj životní partner by se sebral a ve čvrtém měsíci těhotenství, když bych potřebovala od něj největší psychickou podporu, si odjel do Ameriky a vrátil se až za rok. Tohle pan Hausmann prováděl své manželce.





Hodina      karel.hodina@volny.cz      http://kaja.chytrak.cz      21. 04. 2010, 17:58:01      89.176.205.242

Zdravím po delší době. Zkusím (aspoň na chvíli, než mne zdejší feministická atmosféra zase přestane bavit) udělat z dialogu trialog.

Vidím, že se bavíte o Hausmannovi. Bohužel v poslední době myšlenkově trochu upadá. Ale pod mnohé jeho dřívější myšlenky se podepíšu. Například:

"Všimněme si, že po dlouhé období své existence ukončeném až hluboko v postmenopauze setrvávají ženy v přesvědčení, že za nimi přijde Princ. Mezitím mají třeba vážnou známost s někým jiným, dokonce s ním mohou mít děti a vdát se za něho, ale pořád jsou přesvědčeny, že tohle je jenom dočasné provizorium, tohle není ten Princ, ten ale na ně někde určitě čeká a současný partner může být rád, že se snížily k soužití s ním, když mohly bývaly mít Prince. Čekání na Prince a nepochybování o jeho existenci jim dodává jistotu rozvést se i v případě, že mají několik dětí s relativně solidním manželem. Důsledkem toho je spousta dětí vyrůstajících bez otce, protože Princ se jaksi nedostavil."

Ano, je to drsná generalizace. Ale v mnoha případech bohužel platí.




Jarmila      ...      30. 03. 2010, 08:04:55      88.101.142.107

Už se tím špinavcem nemíním dál zabývat pane jansmithi, natož rozebírat jeho názory. Zkazilo by mi to zase náladu, tak jako včera. Představte si, že novináři tomu člověku věnovali celých 6 stránek textu a je to jedna urážka žen vedle druhé. On se měl narodit radši jako homosexuál, když mu ženy tolik vadí, když je tolik nenávidí.
Po celou dobu tam vehementně tvrdil, jak jsou ženy řízeny geny, a že se s tím nedá nic dělat, když jdou tak po prachách. Ale ke konci článku tam klidně bouchne tento názor: Výchova má vliv na sexuální orientaci, protože to dítě neví, co je mužské a co ženské. Že rvát se po hospodách je záležitost táty a dečky ať žehlí máma.
No a takhle si tam protiřečí pane jansmithi při každé větě, kterou vysloví.:) Muži se prý vzbudí, když uslyší vrčení medvěda, ale pláč vlastního dítěte je nevzbudí, protože to nemají v genech. No prostě blb na entou.:):)
To nekupování lžiDNES je z mé strany velký úspěch, protože jsem konečně přesvědčila svého muže, že nemá cenu za ty lži platit ještě peníze. To je stejně absurdní, jako bychom si za komunistů sami dobrovolně kupovali Rudé právo. Po tom TV programu se dneska poohlédnu a jestli mi bude vyhovovat, tak přestanu kupovat i ten TV magazín MFD.






jansmith1984      ---      29. 03. 2010, 18:11:51      193.200.150.137

O co slo v tom rozhovoru s Hausmannem paní Jarmilo, ze vas to tak nakrklo?

Jinak, ja uz tistene noviny nekupuji par let a pokud jde o TV program, tak existuji specializovane TV magaziny (programy) bez branwashingu klasickych mainstreamovych platku. Doporucuji.:)
jansmith:)




Jarmila      ...      29. 03. 2010, 16:27:20      88.101.142.107

Uff, to jsem zase ale rozzzuřila pane jansmithi. To zde musím zveřejnit, co jsem napsala před chvílí novinářce Janě Ciglerové, která vedla rozhovor s deprivantem Hausmannem v magazínu MFD:

Teprve dnes jsem si přečetla rozhovor s tím neskutečným kreténem Hausmannem. Proboha, proč dáváte prostor k vyjádření takovému ubožákovi? Proč nemluvíte s moudrými lidmi, ale dáváte za vzor takovéhle debily? Čím si zasloužil pozornost novinářů? Že je to exot na entou? Já nemám slov na vyjádření hnusu, který se ve mě zvedá. Mohu Vám říct paní redaktorko, že jste již vážně překročili veškerou mez. Však taky jsem již přestala MFD kupovat, jen právě čtvrteční vydání kvůli TV jsem ještě kupovala. Ovšem zvažuji, že i tohle zruším, protože než si takovými hnusy, jako je Hausmann, kazit náladu, tak to se radši poohlédnu po jiném programu TV. Co je to s vámi novináři? Vždyť vy jste všichni ještě horší jak za komunistů! Jste všichni připosraní strachy a posloucháte své nadřízené, kteří vám diktují, co musíte napsat a co ne. To je demokracie, že by jeden blil. Je skutečně velmi smutné, kam jsme se to dostali. A ta Ester Kočičková se u mně rovněž shodila- to Vy jste se alespoň snažila tomu kriplovi trochu oponovat. No nic, tištěné noviny si samy sobě kopou hrob. Dokud bude existovat internet, tak tištěné noviny nemají šanci ovlivňovat skutečné veřejné mínění, protože je každému jasné, komu slouží.
S pozdravem Kubátová



Jarmila      ...      28. 03. 2010, 09:07:20      88.101.142.107

Máme zde pane jansmithi na výběr hodně názvů- plutokracie, kleptokracie, moneykracie, superboháči, óbrboháči, voldemorti, mezinárodní banksteři, diskrétní elita a jiné.
Já si však nemohu pomoci, ale spíš mi na ně sedí nějaké ostřejší termíny jako třeba od pana Koukolíka- deprivanti. Ale ještě přiléhavější mi připadá termín- psychopatičtí paraziti (zkratka PP). Ale vůbec ze všeho nejlépe mi na ně sedí termíny- organizovaní zločinci nebo mafie. Protože oni nejsou jenom prostí neškodní óbrboháči nebo jenom prostí jednotliví psychopati, nebo jenom prostí chamtivci, oni se spolu spikli, zorganizovali se, proti zbytku lidstva ( což je 99,9 procent lidí) a páchají na něm bez zábran, prostřednictvím svých placených lokajů, již několik století obrovské zločiny.
Ti placení lokajové mocných se dají rozdělit do dvou skupin. Ta první je bohatá skupina, kterou nazval pan Keller pomocná elita. K této pomocné elitě patří třeba náš vzpomínaný pan Weiss. Je to ideolog, který s pomocí mainstreamu se snaží zpracovávat ideologicky masu do podoby, do jaké ji chtějí mocní vládnoucí superboháči dostat. To znamená vytvořit masu, která se bude kladně stavět k prostituci, (především bude poctivě konzumovat tyto drahé služby). Dále se bude kladně stavět k homosexuálům, kde chudí heterosexuálové jim kdykoliv za peníze poslouží, aby nebyli podezíráni z toho, že jsou homofobové:). Dále by muži měli podstoupit obřízku, protože je to hygienické a protože si to pan Weiss přeje :). Zamilovaní lidé by se měli léčit a brát antidepresivní prášky proti této zlé chorobě, aby na tom farmaceutické firmy také něco trhli..:) A konečně ženy by si muže měly brát výhradně pro peníze, nikoliv z prosté lásky, protože si to tak žádá evoluční biologie, nikoliv pan Weiss.:)
Druhou skupinu lokajů bychom snad tak ani neměli nazývat (to jsou ty ovce na nižší úrovni), protože těm jde o holou existenci, těm jde o přežití. Ty bychom mohli prostě jen nazvat- zaměstnanci. Oni si uvědomují, že když nebudou plnit příkazy shora (od pomocné elity), tak za vraty čeká na jejich místo dalších 50 nezaměstnaných nešťastníků. Oni budou vyhozeni na dlažbu a jinou práci pak již třeba neseženou a budou se trvale potýkat s bídou.
Z toho všeho vyplývá, že vlastně nejhorší ze všech jsou bohatí lokajové mocných- ta pomocná elita. Protože bez nich by ta diskrétní elita byla nahraná, bez nich by byla bezmocná jak mimino, i s těmi svými nasyslenými horami zlatých cihel.






jansmith1984      ---      26. 03. 2010, 15:07:02      193.200.150.137

S tím sociologem Kellerem máte úplnou pravdu paní Jarmilo.

Hodně zajímavý člověk a skvělé názory, které míří "na komoru".

Co se týče pojmenování elit, tak nějak se pojmenovat musím a to, že jsou ve své většině historicky v zásadě chamtivé a dnes díky sdílení informací již řádně zprofanované jim stejně nikdo neodpáře. Osobně bych je neházel všechny do jednoho pytle, ale u těch, o kterých se bavíme bychom měli pro dopřesnění používat přívlastek "tzv." nebo "voldemortí" a je jasno...

Co se týče označení "lokajové mocných", tak tady se nejedná jen o tzv. E/elity, ale i o ovce nebo kolaboranty na nižších úrovních a tudíž ten výraz není přesný.

jansmith:)




Jarmila      ...      25. 03. 2010, 08:01:49      88.101.142.107

Ten podivín Weiss si nedá pokoj, co? :) I kdybych čas měla, tak bych na jeho přednášku nešla. S takovými prolhanými mainstreamovými šašky nemá cenu svůj drahocenný čas ztrácet. Zbytečně bych se zase jen rozčílila. Již 20 let se tento člověk snaží mravně rozkládat společnost. Tu zamilovanost, kterou nazval chorobou, mu nikdy nezapomenu. To mě definitivně naštval.
Lepší je myslet pozitivně a a radši poslouchat a číst nezávislé, kvalitní a charakterní lidi na internetu. Z toho důvodu mě pochopitelně zaujmul jiný profesor- pan Keller. Správně ve své vtipné přednášce rozdělil společenské třídy na diskrétní elitu (neviditelní vládnoucí superboháči), pomocnou elitu, servisní elitu, střední třídu a bezmocnou chudinu. Já myslím pane jansmithi, že se oba shodneme na tom, že je ale poněkud příliš vznešené nazývat ty nahoře elitami. Konkrétně pro pomocnou a servisní elitu existuje mnohem přiléhavější název- lokajové mocných. A k nim můžeme klidně zařadit i služebníčka a poskoka Weisse.:)

P.S. Upozorňuji své čtenáře na nově přepracovanou kapitolu Práce.






jansmith1984      ---      23. 03. 2010, 19:59:17      193.200.150.125

Jestli máte zítra čas paní Jarmilo, tak si máte možnost naživo vyslechnout názory "slovutného" Prof.PhDr.Petra Weisse,Ph.D.. Tentokrát to asi nebude na téma prospěšnosti obřízky, ale bude to opět na vděčné téma s názvem:

Homosexualita - Příčiny, výzkum, legislativa.
Pohled sexuologa na studie posledních let. Zrovnoprávnění homosexuálního chování s heterosexuálním nejen z pohledu medicíny, ale i legislativy.

Nebo se budete moci poučit skrze rádio stanici Leonardo, která to bude asi vysílat viz: http://srazy.info/srazy/treti-dimenze-plus/2010-03-24

Nechce se vám tam skáknout:) (vstupné je dokonce zdarma) a pak tady poreferovat co zajímavého náš přítel popularizátor vyplodil?

Uvidím jestli budu mít čas, ale to rádio si možná zapnu. A Peace s ním.

jansmith:)




Jarmila      ...      5. 03. 2010, 15:41:21      88.101.142.107

Přesně tak pane jansmithi, přesně tak. Ano, velmi správně, pan Plzák byl ještě ze staré školy a i když se několikrát sám rozvedl a byl donucen podepsat spolupráci s StB a mnohdy se i mýlil, i tak mnohé pochopil a psal o zákonitostech života správně. A to hlavní: zachovával starosvětskou slušnost, což jste Vy vyjádřil slovy, že se držel při zdi.
Vzpomínám si, že jsem byla naživo na jedné z jeho přednášek. Utkvělo mi tenkrát v paměti jeho tvrzení, že by mladí lidé neměli spolu chodit déle než 9 měsíců, protože jinak potom hrozí, že se ten vztah přechodí a mladí se rozejdou. Já nevím, možná jako správný manipulátor jen podporoval populační politiku, ale já jsem se podle jeho rady pak zachovala. Když jsem zjistila, že mi můj budoucí muž po všech stránkách vyhovuje, tak jsem mu po půl roce řekla: buď si mě vezmeš, nebo si jdi! Prostě jsem díky Plzákově radě nečekala na to, až se odmiluje a sám odejde, ale kula jsem železo, dokud bylo žhavé.:) Vzali jsme se a jsme spolu dodnes.
Již ze Zvědavce víte pane jansmithi, jak miluju Weisse.:) Co si budeme povídat, je úplně stejně odporný jako Uzel, i když po vnější stránce vypadá dobře a sympaticky. Obřízka tlumí mužovu sexualitu, že nemůže snadno vyvrcholit- a on ji přesto propaguje. Napadlo mě, že snad právě z důvodu obřízky je mezi muslimy a židy tolik homosexuálně se chovajících jedinců. Jednak jim jejich víry pořád kdeco zakazují, hlavně styk se ženami, a za druhé, tím že ztratili citlivost na nejcitlivějším místě, tak jim vyhovuje buď orální dráždění nebo analní styk.






jansmith1984      ---      5. 03. 2010, 13:54:18      193.200.150.82

Pravda je, že Plzák byl ještě ze staré školy a i když se často mýlil -jeho osobní příběh je toho důkazem- (a samozřejmě, že na druhou stranu mnohé pochopil a podával správně), tak se držel ve věci košér brainwashingu alespoň tzv. při zdi.

Například zmíněný Weiss je jiná váhová kategorie:) a nedávný jeho článek o prospěšnosti obřízky (a jiné) je toho důkazem.

jansmith:)




Jarmila      ...      4. 03. 2010, 12:13:42      88.101.142.107


Zlatej Plzák, pane jansmithi! Až v tomto, jak Vy říkáte, mafiánskokapitalistickém absurdistánu, zjišťuji, jaký byl Plzák proti dnešním, s prominutím hnusákům, nevinný a milý týpek. Plzák se poctivě zaobíral vztahy mezi muži a ženami a kolikrát radil i dobře a moudře. Nikdy v životě si nedovolil veřejně propagovat homosexualitu jako něco velmi lákavého a žádoucího, co by si měl každý chlap vyzkoušet, jako třeba prominentní novinář Tomáš Poláček. Také si nikdy nedovolil tvrdit, že zamilovanost je choroba, jak to veřejně tvrdil v MFD manipulátor Weiss. A už vůbec nikdy si v životě nedovolil propagovat vehementně prostituci, jako to dělá celých dvacet let odporný Uzel.
Z takových článků, kteří tito placení mainstreamoví inženýři lidských duší nepřetržitě produkují už 20 let, jasně vyplývá o co jim jde. Jde jim o to, aby se ve společnosti zavedl systém, učinit z každého člověka obchodovatelného otroka. Aby každý člověk se dobrovolně a rád stal obchodovatelným zbožím na prodej.
Zatímco boháči celosvětově nezřízeně bohatnou, tak široké vrstvy obyvatelstva čím dál víc chudnou. Cílem vládců světa je zcela zlikvidovat střední třídu a učinit z většinového obyvatelstva jednotnou masu nemajetných chudáků, jejichž jedinou devizou bude jejich tělo, které budou moci v případě zájmu boháče, mu za finanční odměnu nabídnout. Proto všechny ty řeči ze strany Weisse a Uzla o mužích jako promiskuitních rozsévačích, o ženách, které jsou prý naprogramovány hledat si živitele (rozuměj pracháče), proto vychvalují promiskuitu, prostituci i homosexualitu a haní zamilovanost, protože sex se má podle nich v budoucnu změnit výhradně na obchod a byznys.





jansmith1994      ---      2. 03. 2010, 20:06:33      193.200.150.125

Zase s vaším hodnocením souhlasím pí.Jarmilo.

Ještě že máme internet, kde si lidé mohou přečíst i názory, které podobné košér domněnky obracejí na pravou míru. Nevím, jestli se pseudoautority snaží těmito údajně vědeckými články rozvracet rodinu, ale že košér způsobem manipulují s podvědomím čtenářů je nabíledni.

Bodejť by ne, když i Plzák, Uzel či Weiss dokáží lidem tlačit do hlav "pěkné" pseudopravdy a ještě za to brát peníze.

Věřím, že přibývá lidí, kteří jim to nepapají, ale i tak je ten náš mafiánskokapitalistický absurdistán síla.

jansmith:)




Jarmila      ...      2. 03. 2010, 16:30:10      88.101.142.107


Také Vás zdravím pane jansmithi- už jsem Vás dlouho neviděla.:) Život jde pořád stejně, celkem nuda, ale asi je to dobře, že se nic neděje. Radši pohodička a nuda, než nějaké horory.
Ten článek na Novinkách je pochopitelně pitomý, ujetý a lživý- jak jinak. I Novinky můžeme s klidem zařadit mezi mainstream, takže je radši nikdy a zásadně neberme v ničem vážně a preventivně nevěřme ničemu, co napíšou.
Už jenom ten název Ženská nevěra má podle vědců evoluční význam je lživý. Za situace, kdy 90 procent žen poctivě splodí děti se svým zákonným manželem, tak těch 10 procent, co je splodí s jiným mužem, žádný evoluční význam nemá.
Dále- promiskuita mužů i žen měla velký význam v době, kdy lidé žili v tlupách. Tlumila samčí agresi a neexistovala infanticida mláďat, protože žádný muž v tlupě nevěděl, které dítě je jeho. V dnešní době však promiskuita žádný význam nemá, naopak je z mnoha hledisek škodlivá. Není u lidí žádným klíčovým jevem, natož aby byla něčím užitečná či žádoucí. Občasná tajná nevěra není promiskuita- oni jsou na těch Novinkách fakt už na palici! Zvláště když tvrdí takový nehorázný nesmysl, že polyandrie i u lidského druhu chrání před vymřením kvůli plození jen potomků ženského pohlaví. Takže podle Novinek, všechny ženy, které porodily chlapečky, tak žily v polyandrii. Dále- nikoliv mnohomužství, ale promiskuita je v přírodě rozšířena. Copak zvířecí samice žijí s muži?:) Oni ty kraviny po sobě snad ani nečtou.
Zkrátka a dobře, celý ten článek je neuvěřitelný blábol- ale Novinkám, zdá se, to vůbec nevadí. Nahlédla jsem tam do diskuse a diskutérům ten novinkový blábol, zdá se, taky nevadí. Rozebírají tam jiné věci, nikoliv to, že celý ten článek je nesmysl.
Nejen na Novinkách, ale i v MFD často zveřejňují různé lži, vydávané za vědu. Jejich úmysly jsou ale čím dál průhlednější: cílem je rozbít rodinu a atomizovat společnost. Atomizované společnosti se totiž dobře vládne a o to vládnoucím óbrboháčům, kteří vlastní veškerý mainstream, jde. Taky jim jde o to, aby veškerou lidskou sexualitu přizpůsobili svým zvrhlým představám a svým potřebám. Mají několik cílů. Vedle zničení rodiny a zatomizování společnosti je dalším jejich cílem zhomosexualizovat společnost, aby měli k dispozici kteréhokoliv hezkého, nemajetného, nezaměstnaného heterosexuálního kluka, na kterého si ukážou. U krásných, mladých, svobodných žen chtějí zase docílit toho, aby považovaly za normální spát s několika bohatými muži najednou- to je ta jejich polyandrie, zjištěná vědci v přírodě. A taky by velmi rádi časem uzákonili polygynii, aby si každý boháč mohl legálně pořídit několik manželek. Boháči by tím totiž získali jedině výhody. Kdyby se některá z manželek s boháčem rozváděla, tak by ji mohl vykopnout s poměrně malým odstupným, protože by mohl poukázat na to, že musí živit ještě další manželky. Takhle, když má jenom jednu ženu, musí si s ní majetek rozdělit víceméně na půl.
A tak ještě jednou zopakuji: nikdy nevěřmě v ničem mainstreamu, neboť mainstreamoví novínáři jsou jen pouzí uctiví poskoci mocných a bohatých. A taky nevěřme v ničem současným byznysovým vědcům, to jsou rovněž trapní lokajové mocných. Koneckonců nám to krásně předvedli v aféře o globálním oteplování.




jansmith1994      ---      2. 03. 2010, 11:08:15      193.200.150.152

Zdravím vás paní Jarmilo. Jak jde život?:)

Co říkáte na další článek na Novinkách.cz na téma evoluce:

Ženská nevěra má podle vědců evoluční význam
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/193468-zenska-nevera-ma-podle-vedcu-evolucni-vyznam.html


jansmith:)




Jarmila      ...      9. 02. 2010, 07:39:41      88.101.142.107

Tak za prvé, pane Radone, diskutujte zde se mnou slušně, nebo Vaše kecy vymažu. To jen na Zvědavci mě mohli beztrestně napadat hulváti, aniž by moderátor diskusí zakročil. Nebo zde zavřu diskusi, pokud byste zde chtěl zkoušet různé naschvály. Nahlédnutím do archivu zjistíte, že se zde již pár týpků vyskytlo, kteří neznali míru. A zrovna tito týpkové se chtěli mermomocí bavit jen o prostituci- jiná témata, o kterých píšu, je nezajímala. Zvláštní ne?
Pane Radone nelžete tady veřejně. Já jsem nenapsala, že v minulém režimu prostituce nebyla. Já jsem napsala, že co do objemu prostituce, byl mezi socialismem a dnešním kapitalismem takový rozdíl, jako bychom srovnávali malý, skrytý potůček s velkou řekou. To samé bych napsala třeba i o bezdomovcích. I v socialismu se semtam někde vyskytl nějaký ten bezdomovec, ale teď, co zde máme dnes, to je přímo hrůza. Denně potkávám v tramvaji zanedbané, páchnoucí bezdomovce a ta situace je čím dál horší, začíná být neúnosná. To samé existuje s narkomany, s všudypřítomnými hernami, a tak bych mohla dál pokračovat.
Zajímalo by mě pane Radone, co si konkrétně představujete pod pojmem stát? Píšete, že ty pracovnice v socialismu byly preferovány a zvýhodňovány státem. Jsou pro Vás státem policajti, kteří porušovali zákony? To mi vysvětlete! Pro mě jsou státem poslanci a jejich vytvořené zákony, které mají platit pro všechny občany v republice bez rozdílu. Jejich porušení se má trestat. Já jsem napsala, že v celém komunistickém bloku neexistovaly veřejné domy. A to je pravda, to nepopřete! Veřejné domy byly podle zákona zakázané a jsou zakázané dodnes. Ten socialistický zákon totiž platí doteď, přesto naši kapitalističtí zkorumpovaní poslanci tuto skutečnost ignorují a dnešní nezákonné veřejné domy tiše tolerují. Takže sami naši posranci porušují zákony, když tuhle skutečnost již dvacet let neřeší a tváří se jako by nic.
Do pořádku to chtěl v minulosti všechno dát naš velký a upřímný velkopodnikatel, který už je dnes finančně za vodou- milionář Gross. Chtěl se svou kámoškou Barkovou bordely zlegalizovat. To se mu nepodařilo a tak se teď chce o to pokusit novopečený politik Radek John ze strany Věci veřejné. Já tohoto politika pamatuji ještě coby svazáka z časopisu Mladý svět, kde byl za komunistů velmi oblíbeným novinářem.
Pokud neznáte rozdíl mezi manželkou a prostitutkou to je Vaše věc, ne moje. Žijte si jak chcete.





Radon      babicka63@seznam.cz      8. 02. 2010, 19:03:17      82.100.30.43

Tak jsem si přečetl váš článek ohledně prostituce.To je ale kýbl sraček.Kde berete tu drzost hodnotit něco o čem nic nevíte?Že v minulém režimu nebyla prostituce?Proboha na jaké planetě jste žila?Osobně znám několik pracovnic z tohoto období, a věřte mi,bylo jich víc než dost, rodíl byl jen v tom jestli donášely STB - ty byly trpěny, ba dokonce preferovány a zvýhodňovány přímo státem, anebo nedonášely a na ty se pořádaly zátahy - pravidelné svodky VB to snadno dosvědčí a vás usvědčí ze lži.A stejné je to dnes.Z kolika z těch holek se znáte že si přisvojujete právo hodnotit jejich způsob života?Jistě, jsou i extrémy kdy jsou k tomu nuceny proti své vůli, to se týká především dívek z východu, ale převážná většina češek na privátech a klubech svou profesi dělá dobrovolně a nehodlá ji měnit.I zde to vím z osobní zkušenosti.A co se týká vašeho pohoršení že nějaký umělec zařadil svou manželku až za ženu z privátu - a)v čem je ona dáma horší než manželka?Zde si sama odporujete vy duše zbloudilá,neb jak sama pravíte,ona jest vykořisťovanou obětí,na rozdíl od rozmazlené paninky manželky nasazující pravděpodobně parohy manželovi s jeho šéfem.(Mimochodem, jaký je rozdíl mezi prostitutkou jdoucí poctivě za předem stanovenou částku a a s jasně stanovenými pravidly, a zahýbající manželkou která roztahuje šéfovi nohy za vyšší prémie nebo příslib povýšení se skrytou možností budoucího vydírání případným dítětem?)A jaký je vlastně rozdíl mezi prostitutkou a manželkou?Muž stejně musí doma odevzdávat část výplaty, kupovat zařízení, oděvy a pod.Takže si de fakto u manželky ty noční hrátky kupuje, tudíž se jedná o co? O sex za úplatu neboli prostituci.Vážená paní, nenechte se vysmát a raději už nikomu své choré nápady a myšlenky nepřednášejte, je to směs vašich přání, dohadů dezinformací,smyšlenek a lží.



Jarmila      ...      1. 02. 2010, 14:52:25      88.101.142.107

Chvála pánubohu, stal se zázrak, nějak to samo od sebe přestalo.:)
Reklamy na prasečí chřipku jsme si v mainstreamu už užili tolik, že to už snad opravdu stačilo! Ale právě i na případu téhle, v laboratoři uměle vyrobené chřipky (lidské+ptačí+prasečí geny), je jasně a dokonale vidět, že světová mocenská elita jednotně postupuje proti zbytku lidstva. Právě zde je jasně vidět, jak jsou vládci světa-neskutečná prasata, dokonale spolu všichni propojeni, sehraní a vzájemně domluveni: mají v rukou veškerý mainstream a tak neomezenou dobu straší celé lidstvo, aniž je ta &#8222;reklama&#8220; stojí sebemenší peníz. Pak nechají svými vědci vyrobit umělou chřipku a roztrousí ji po světě, aniž by jim hrozil sebemenší postih, a to i v případě, když jsou odhaleni. Ve svých farmaceutických firmách mají již předem vyrobené obrovské dávky vakcín. Jejich poslušní poskoci- politici, z různých zemí, nakoupí tyto vakcíny pro obyvatelstvo za peníze daňových poplatníků. Všichni se z toho obrovsky napakují a všichni jsou naprosto ve všech směrech beztrestní. To jsme se dožili neskutečné doby, co?
Ještě přemýšlím nad tím Kolumbem.V kterém kanále Kolumbus a jeho druhové vyrůstali, že se tak strašlivě chovali kvůli loupení zlatu (zlaté tele) k mírumilovným domorodcům? Jak je možné, že když od narození slýchali křesťanský příkaz desatera Nezabiješ, tak přesto velmi brutálně lidi zabíjeli? Co to bylo za podivné lidi věřící v Boha a Krista? Tak jak se bestiálně chovali k domorodcům, by se křesťanský člověk nikdy nechoval ani ke zvířatům. Vůbec to fanatické náboženské období nechápu. Všichni byli tak strašně zbožní až na půdu a stejně nikdo nic nedodržoval a vraždili se mezi sebou navzájem na potkání. Zde jsem si přečetla otřesný článek o tom, jak se Kolumbus a jeho námořníci chovali:
http://www.czechfreepress.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1744:genocida-o-ktere-se-nemluvi&catid=102:zonakultura&Itemid=516%20%3E
A proč nás ve škole krmili pohádkami o tom, jaký byl Kolumbus ctihodný a vážený mořeplavec? Nebyl to náhodou jen prachobyčejný dobrodruh, lupič a vrah?
Ještě se jen krátce zmíním o tom, proč si myslím, že islámští nejvyšší kněží v různých islámských zemích jsou ve skutečnosti rovněž pod kontrolou tajných rabínů a poslouchají jejich příkazy. Vezměme si třeba takový Egypt. Egyptská oligarchie je zcela pod nadvládou a kontrolou americké oligarchie. No a jak známo, americká oligarchie je zase pod nadvládou izraelské oligarchie- takže u Egypta je to jasné. Je tam tuhá náboženská totalita z toho důvodu, protože tato tuhá totalita, vedená přes náboženství, tajným vládnoucím rabínům náramně vyhovuje. Egyptský lid je chudý a vysáván a bohatství ze země odplouvá kdovíkam. Dokazují to i současné poměry v Iránu. Proč například byl svržen šáh Réza Páhlaví, když americké oligarchii tak poctivě sloužil? Myslím si že proto, že tajným rabínům začalo vadit, že se za šáha uvolnilo náboženství a začala existovat příliš velká demokracie. Jenže nejlépe se vládne (a okrádá lid), když vládne zemi jen velmi úzká skupina lidí, napojená na kdovíkoho. Proto k Ahmedinežádovi, i přes jeho krásné řeči, nemám žádnou důvěru. Iránský lid je také držen pevně pod krkem v obnovené, tuhé náboženské totalitě, a přestože má Irán hodně ropy, lid čím dál víc chudne, místo aby bohatnul. To samé Pákistán. Zavražděná Bhuto by tam zaváděla novoty, které se tajným rabínům nelíbili. Proto ji nechali zavraždit a na její místo nechali dosadit jejího zkorumplovaného manžela ( jak by napsal kozoroh:)), aby s ním mohli jako s loutkou hýbat ,jak si zamanou. S Pákistánem možná mají specifické konkrétní plány, protože má Pákistán atomové zbraně. No a tak bych mohla pokračovat s rozborem i dalších zemí, aby se nám to puzzle složilo do dokonalého obrazu: že totiž světu jasně vládnou ti, o kterých si to myslíme.:)





jansmith1984      ...      31. 01. 2010, 20:14:16      193.200.150.82

Jo jo paní Jarmilo. Vypadá to, že si na váš web zasedl nějaký farmaceutický robot, protože jak o dušu propaguje medikamenty. Ještě by mohl přidat reklamu na očkování proti prasečí chřipce a bylo by to všechno.:):)

To, co jste popsala je podle mne opět skvělý rozbor toho, jak se věci pravděpodobně v minulosti udály a hodně rezonuje s tím, co si myslím i já.

Hábebečko s Medou a mtk by to sice pravděpodobně ohodnotili jako nepřesné poukazování na malé ryby (pozor na pogromy a čistky, že?) a opomíjení těch nejmocnějších (tj. třeba jezovitů), ale podle mne závěr, ve kterém popisujete, jak se 1. a 2.stav v posledních stoletích pod nadvládou globálních peněžních institucí spojil a kde oko pyramidy reprezentují lidé kolem R&R Ltd. mafií bude velmi blízko realitě.

Indicie jsou celkem průkazné. Od vzniku náboženství "vyvolených", které skrze nové, jinak pojmenované odnože judaismu (stejný koncept jediného monoteistického Boha) ovládlo skoro všechny věřící Planety, po odvěké přicmrdávání nábož.establishmentů bohatým panovníkům a šlechtě a naopak, kdy spolu v podstatě spolupracovali na ohlupování, zneužívání nevědomých a tudíž bezbranných poddaných až po současné povýšení Zlatého telete (peněz a majetku) nad všechny ostatní hodnoty, kdy se peníze globálně nakonec soustředily do úzkého množství rukou.

Otřesný je i fakt, jakým způsobem byly tyto za Boha, Pravdu, Lásku, ale ve skutečnosti MOC a peníze bojující náboženství brutální při obrácení nevěřících na tu "pravou" a jedinou správnou víru. Co se dělo ve jménu kříže po Světě za konquisty nebo kdykoli jindy apod.

Pravda je, že i ze strany tatarů, mongolů a dalších východních kmenů hrozila západní civilizaci často invaze a genocida, ale nehledě na to způsob, jakým byl "západem" Bůh po věky zneužíván hovoří jednoznačně.

Je dobré se nad tím stále zamýšlet a nepřestat s nadhledem specifikovat proměnné, protože to je asi jediná cesta jak nakonec složit celkový obraz.

jansmith:)




Jarmila      ...      31. 01. 2010, 17:24:16      88.101.142.107


To je ale nadělení pane jansmithi, co? Hloupé na tom je, že to budu moci řešit až někdy v pondělí, až se vrátí ten kluk, co mi spravuje web.
Ale stejně i tak Vám odpovím.
Je to přesně tak jak píšete- kdo ví, jak to ve skutečnosti s tím Pavlem z Tarsu bylo. Vždyť ti domluvení spiklenci postupovali ve své strategii a svých intrikách nepřetržitě kolektivně, takže nejen ve starověku, ale i ve středověku a v novověku mohlo být ve skutečnosti všechno úplně jinak! Vždyť víme, jak se falšují i ty nejčerstvější historické události a jejich falšovatelé jsou již dnes tak drzí, že už ani nečekají na to, až svědci těch událostí umřou.
Vojtou už se nemíním dál zabývat pane jansmithi, radši Vám tu přetisknu dopis, který jsem poslala panu Mirdovi, protože se týká naší diskuse o elitách:
Dnešní vládci světa se tváří že věří v boha ( třeba Bush a spol.), ale ve skutečnosti jsou to praví nefalšovaní organizovaní zločinci, kteří vzývají satana a z boha si nic nedělají. Ovšem ve starověku tomu tak nebylo, tenkrát věřili v nějaké božstvo všichni lidé bez rozdílu, protože se tajemná příroda nedala na žádný jiný způsob vysvětlit. Vždyť prakticky ještě nedávno lidé věřili, že je Země placatá. Jak už jsem psala, judaisti měli před KC minimálně 2000 let náskok a už tenkrát postupovali proti zbytku světa tajně a kolektivně. Byli to oni, kdo vynalezli i křesťanství a islám- aby ovládli další obrovské části světa.
Vzniká otázka, proč se ve VŠECH státech povinně usadila jedna monogamní víra, proč někde, alespoň v jediné zemi nezůstalo původní pohanství? Inu asi proto, že to byla velmi promyšlená strategie dostat nevolníky pod jedinou správnou víru a tudíž mít pevnou kontrolu nad jejich myšlením. Šlechta vlastnila tělo nevolníka, církev jeho duši. A církev nikdy neštvala nevolníka proti šlechtě. Ale vždy poctivě sloužila zájmům šlechty, nikdy ne zájmům třetího stavu. Méďa má akorát pravdu v tom, že nějaký čas vedle sebe rovnocenně ty dvě mocné síly (šlechta, církev) koexistovaly. A jak už jsem psala, můžeme si je představit jako dvě rovnoběžky vedle sebe, kde ty dvě síly si nekonkurovaly, nekřížily se, vzájemně si nepřekážely, ale měly stejný cíl- ovládnout a vysávat široké, většinové, bezmocné obyvatelstvo.
Ale tak jako se šlechtici sami mezi sebou mydlili o moc a různá území, tak se mezi sebou mydlily o moc a majetek i různé větve církve. Samozřejmě, že ty církve, které byly bohatší a agresivnější, tak ty vyhrávaly nad těmi méně mocnými. To samé platilo i pro šlechtu. Někdo na Zvědavci zmínil osud knížete Rostislava. On se tenkrát rozhodl pro méně mocnou církev, proto na to taky doplatil. Správně se měl rozhodnout pro tu mocnější církev a měl by vše bez problémů. Ale jinak asi neměl na vybranou, že by snad bylo v jeho moci poslat všechny církve jednotně do háje a mohl si dovolit tehdejším církvím odseknout, ať si poddaní věří čemu chtějí, že nic na tom měnit nebude. On si MUSEL povinně nějakou církev vybrat. Takže ano, v tehdejší době, ve středověku, byla církev v některých ohledech mocnější než panovníci. Já to období nazývám náboženskou totalitou.To však zas až tak dlouho netrvalo. Celý středověk církev uvnitř zápasila, kdo zvítězí o moc. Nakonec zvítězili judaisti (tajní, kolektivně spolupracující rabíni) převlečeni za katolickou církev. Vynořovali se stále noví a noví náboženští pošuci, kteří zakládali nová učení. Ale proud, který byl nejbohatší a nejagresivnější na celé čáře zvítězil: katolická církev ( ale ve skutečnosti tajní rabíni). V době Kryštofa Kolumba (nastávající novověk) již měli tajní judaisti převlečení za katolíky pevně všechno pod kontrolou.
V renesanci vznikla nová třída- bohatí kapitalisti a obchodníci. Vliv církve vedle jejich vlivu slábl a tak sáhla k teroru, aby udržela svou obrovskou moc pomocí všeobecného strachu. V té době byla KC stále ještě velmi mocná, když si mohla dovolit beztrestně upalovat miliony čarodějnic na náměstích. Šlechtě její jednání totiž vůbec nevadilo, dál si bezstarostně žila na vysoké noze a prostopášně hýřila všemi směry. Taky v 19.století měla církev ještě obrovský vliv- ten však ztratila v okamžiku, kdy přestalo být náboženství na školách povinné. V 19. století se ale něco rozseklo: mezinárodní bankéři (převážně židi) a kapitalisti (óbrboháči-převážně také židi) ovládli s pomocí svého kapitálu celý západní svět a inflitrovali i katolickou církev (tajní rabíni) a zcela ji podřídili svým zájmům.
Takže KC jako celek je dnes obrovsky bohatá- jenže ten majetek asi někomu konkrétnímu patří, tak jako je tomu i v případě všech těch obřích nadnárodní korporací. A skutečně, i celá organizace KC je hierarchicky vystavěná jako nějaká korporace- jak tentokrát velmi správně napsal na Zvědavci Vojta. A největším tajemstvím této obrovské katolické korporace a Vatikánu asi bude právě to, že celá ta korporace má konkrétního vlastníka!!! Nejvyšší představitelé Vatikánu jsou patrně všichni do jednoho zednáři (nebo tajní rabíni) a chrání toto velké tajemství. Nu a kdo že je tím konkrétním vlastníkem katolické korporace? Vsadím se, že R + R.
Takže to je sice moc hezké, že všichni ti vlivní pánové jsou členy různých maltézských i jezuitských řádů a tajných společností, jak říká Méďa. Hlavní otázka ovšem dodnes neustále zní, KDO v historii byl tím skutečným vládcem, kdo jeho pouhým lokajem a kdo bezprávným poddaným.A já to zase zopakuju znovu: Prvním stavem byla šlechta. Druhým stavem byli kněží. Třetím stavem byl lid. Ten třetí stav, prostý lid, je všem jasný- byli to bezprávní poddaní, kteří jsou v podstatě bezprávní dodnes. Nu a ten první a druhý stav? Ten již neexistuje, protože splynul dohromady v jedinou sílu. Bývalá šlechta se spojila s mezinárodními bankéři, i s největšími kapitalisty i s největšími hodnostáři církve proti bezmocné většinové společnosti. Takže tu dnes na závěr máme již jen dva stavy: Jedno procento naprosto bezcharakterních světových vládců proti zbytku 99 procent bezmocného obyvatelstva. Do toho bezmocného obyvatelstva řadím i dobře placené lokaje mocných, protože i když si žijí nad poměry, tak jsou v zásadě taky bezmocní- musejí za žold poslouchat ty mocné.






jansmith1984      ...      30. 01. 2010, 18:09:49      193.200.150.137

Hezky jste to shrnula pí.Jarmilo a řekl bych, že se názorově hodně shodujeme. Osobně to vidím také tak. Judaismus, tím jak předcházel ostatní monoteistická náboženství, která z něj později vznikla určil "směr" a zajistil, aby bylo lze tato nově vzniklá náboženství skrze lokajský establishment a bigotně věřící ovečky usměrňovat k obrazu svému. Je to o tom nevědomě nebo záměrně vadném source-code, jak jsem se o něm na Zvědavci již zmínil.

Jednoduše se děje stále dokola to samé. Politická strana se zprofanuje nebo nenese politické body, tak se zruší a stejní lidé s novými lokaji a novými ovcemi založí stejnou, ale pod jiným jménem a vlajkou. Přemalování judaismu na křesťanství a islám to potvrzuje. Stalo se přesně to, to se děje i dnes, kdy se něco hlásá, ale praxe je jiná. V případě křesťanství Ježíš údajně hlásal o rovnosti, odpouštění a o církvi (shromáždění věřících), která bude pracovat duchovně a nikoli skrze majetky a stal se pravý opak. Křesťanské církve nahromadily postupně obrovský majetek a pokud se bavíme o Lásce k bližnímu svému, tak jejich křižácké výpravy (upalování kacířů apod.) nemají s milosrdenstvím NIC společného.

To je pro mne jasný důkaz. A dalším okénkem puzzle je i osoba (původně farizeje) Pavla z Tarsu, který dal křesťanskou víru dohromady po ideologické stránce. Údajně se obrátil a nakonec byl podle nedoložitelných pramenů umučen, ale kdo ví jak to bylo s jeho smrtí ve skutečnosti, když sami vidíme na dnešní realitě, jak jsou informace ze dne na den manipulovány a zde se jedná o celé věky.

Co se týče diskuzí s Vojtou, tak zde máme názor rozdílný. Kromě osvětové činnosti je to podle mne i zábava a navíc přesně v souladu s citátem, že zlo (nevědomost) se může snadno prosazovat i proto, že dobří (vědomí) lidé mlčí.

Pokud máme čas, energii a držíme pod kontrolou své ego či emoce, tak možnost jak nemlčet je kromě osobní angažovanosti v politice nebo aktivistických organizacích například i nastavování zrcadla různým zbloudilcům nebo farizejům. Nemohou se tudíž tak snadno předvádět a v debatách ohlupovat ostatní a skrze ně je možno jak jsem zmínil prve oslovovat i ostatní hledající.

Závěr? Nenapsala jste to zmateně, ale naopak velmi srozumitelně a jak se věcí opravdu mají možná na vlastní oči uvidíme v dalších létech.

jansmith:)




Jarmila      ...      30. 01. 2010, 14:38:24      88.101.142.107

Ne každý člověk je hodný, přítel a kamarád pane Jendo.:) To je pouze Vaše bezelstnost, že tak lidi vidíte. Ale ten Váš přenesený výraz Komika beru, to na pana Vojtu sedí. Už dávno jsem se přesvědčila, že na Vojtu neplatí žádné argumenty, protože je ingnoruje, tudíž je s ním diskuse zbytečná. A takováto diskuse není ani pro druhé lidi poučná, jelikož se nakonec díky takovýmhle vojtům zvojtí, rozmělní a zvrhne do nekonečných malicherných hádek, plkajících o ničem, což odpuzuje případné čtenáře. Proto jsem přijala stanovisko pana Mirdy, že je účelnější tyto lidi ignorovat. Nekrmit je svou další reakcí, ale radši se vždy věnovat těm nejmoudřejším příspěvatelům a rozvádět dál JEJICH podnětné myšlenky.
Ale vrátím se k důležitějším věcem než je pan Vojta, vrátím se ještě k té světové vládnoucí elitě. Hodně nám již napověděly o historii a fungování dnešního světa různé internetové filmy včetně filmu Prsten moci. Poté co HHBB neuspěl se svou teorií, že světu vládnou ve skutečnosti jezuité, tak zmizel z diskuse. Jedno je však jisté, že nakousl něco, čeho jsme si až dosud nevšimli. Že totiž katolická církev je neuvěřitelně mocná, protože je velmi bohatá. Líté boje o moc a majetek, to bylo v historii vždy válčení hlavouni proti hlavounům, byl to odjakživa boj mocných s mocnými, bezmocná většinová společnost stála jako vždy mimo veškeré důležité dění. Takže o moc a majetek nebojovala jen šlechta, ale také odjakživa i církev. Šlechta a církev koexistovaly rovnocenně vedle sebe jako dvě rovnoběžky. Církev ovšem vždy stála na straně šlechty proti poddaným, pomáhala poddané zpracovávat v poslušné stádo, jež má mlčky dřít a trpět a za to se pak po smrti dostane do nebe.:)V katolické církvi probíhaly různé vnitrostranické boje neustále- ale asi je důležité mít na paměti, že po celá staletí se v ní pravděpodobně schovávali zakuklení spiklenci-judaisti, kteří neustále tajně spolu kuli pikle, jak nakonec ovládnout celou KC. V minulých časech těch spiklenců bylo asi málo, takže nestačili v KC hasit všechny požáry na všech stranách, takže neměli vše ještě pevně pod svou kontrolou- tak jako to mají dnes.
Jak správně bylo poznamenáno v tom filmu Prsten moci , že totiž aby mohli všechny sféry života ovládnout, pěstovali si ti tajní rabíni k tomuto účelu s pomocí dědičného židovství svou soukromou armádu poslušných, věřících otroků, která beze zbytku plnila jejich tajné příkazy. Co se týče pogromů, tak můj názor je ten, že pogromy v celé historii lidstva byly vždy vedeny seshora, nikdy ne zezdola. To znamená, že když dědiční otroci (celý svůj život pečlivě pod kontrolou tajných rabínů), příliš zbohatli na lichvě a tak podobně, tak je nechali zlikvidovat samotní vládnoucí tajní rabíni společně ruku v ruce s katolickými panovníky, s kterými bývali ve velmi dobrých vztazích.. Bohatí židovští otroci byli v pogromu plánovaně předhozeni na pospas davům, byli vyhnáni a zlikvidováni a jejich majetek zkonfiskován. Katolický panovník pak díky tomu zabavenému majetku mohl splatit své dluhy u mocných mezinárodních bankéřů- a spokojenost byla na obou stranách. Proto již na Zvědavci jsem tvrdila, že měli tajní rabíni přinejmenším celých 2000 let náskok v intrikách, protože měli tu svou kolektivní strategii perfektně už dávno, už někdy ve starověku, vymyšlenou- rafinovaná pyramida moci byla napevno postavena už v době faraonů. Proto vymysleli Talmud a dědičnost židovství, aby měli neustále k dispozici tu svou armádu velmi poslušných, v boha fanaticky věřících otroků. Proto si také tito tajní rabíni vedli přísnou a přesnou tajnou evidenci o otrokyních-židovkách a jejich dětech. Židy-otroky si už jako malá miminka označkovali obřízkou, aby je pak v dospělosti měli k dispozici ke svým mocenským cílům. Zdánlivě ti otroci byli svobodní, že si mohli vzít třeba nežidovku. Ovšem už od dětství měli tím rasistickým náboženstvím tak strašně vymyté mozky, že se ve svém otroctví radostně rochnili naprosto dobrovolně a ještě si pochvalovali, jak jsou bohem vyvolení a všem ostatním, obyčejným lidem nadřazeni. Papež Pius XI byl možná ve skutečnosti instruován tajnými rabíny, aby spustil pogrom na řadové, Talmudem zblblé otroky. Mějme stále na paměti, že agresivní formu křesťanství ve skutečnosti založil žid Pavel a jeho následovníci pak pokračovali v tomtéž kurzu jako on. Nejprve chytře odstranili ženy z jakéhokoliv spolurozhodování (50 procent obyvatelstva) a s tím zbytkem chudých mužů si již pak snadno poradili. Proto také bylo tohle agresivní křesťanství tak agresivně a násilně všude šířeno, aby byla ovládnuta co největší část světa.
Takže největším neštěstím lidstva nejsou jezuiti, jak nám tvrdil HHBB, ale jsou to ty tajné spolky těch utajených rabínů, kteří mají pod kontrolou zednáře, ilumináty, i své, po celém světě rozptýlené, oddané otroky, kteří dodnes tak rádi věří, že jsou nadlidi, bohem vyvolení. Dále mají pod kontrolou i všechna tři monoteistická náboženství, to znamená nejen vládnoucí špičky katolické církve, ale i vládnoucí islámské špičky a pevně spolupracují i s R+R a mezinárodními bankéři. Prostě je to dokonale propracovaná mafiánská síť, kde jsou sféry vlivu pečlivě rozděleny, tak aby nevznikaly žádné třecí plochy. Všichni jsou zkrátka těmto tajným rabínům, této spiklenecké mafii dobrovolně podřízeni, a to třeba i královská britská rodina. Patrně tato povedená rodinka vědomě kývla na to, aby byla princezna Diana zlikvidována.
Vloni při návštěvě Izraele jsem na vlastní oči viděla, že Izrael je ve skutečnosti typický policejní stát. Jeho řadové obyvatelstvo je stejně bezmocné jako třeba muslimské obyvatelstvo v Egyptě, který je rovněž silným policejním státem. V Izraeli chodí kdejaký policajt s odjištěnou zbraní a vojenská služba je tam tříletá a povinná i pro ženy.
Píšu to všechno pane jansmithi momentálně dost zmateně a nespořádaně, ale doufám, že mi rozumíte, co jsem chtěla vyjádřit. Že totiž celá ta slavná historie je pořád dokola jedno a to samé a sice: ŽE RYBA SMRDÍ VŽDY A ZÁSADNĚ OD HLAVY. Vždy za jakoukoliv prasárnu co se v historii odehrála, vždy ta prasárna byla připravena z nejvyšších míst, nikdy se žádné velké události nestaly tak, že vznikly spontánně zezdola. Až teprve když je kriminálním živlům a lůze dovoleno v různých těch SESHORA pečlivě připravených revolucích vraždit, tak se lůza dá beztrestně do díla. Jinak je celá historie stále jen o pyramidě moci, čili o ovčácích, jejich lokajích a ovcích.





jansmith1984      ...      29. 01. 2010, 14:20:18      193.200.150.152

A ještě jednu důležitou věc bych měl zmínit paní Jarmilo a občas zazní i v mých debatách s některými urputnými nicky nebo Josephy:), a to ta, že debata s nimi nemá za účel přesvědčit je nebo s nimi do nekonečna bojovat, ale že skrze ně lze předávám informace ostatním čtenářům, kteří ji možná monitorují.

Dovedu si představit, jak tyto pomatence nebo pokrytce takové nadosobní vyjádření nakrkne a pokud mají za cíl debatu narušovat nebo exhibovat, jak je to možná pro jeho jednoznačnou pravdivost a nezpochybnitelnost vnitřně hněte. A Peace s nimi.
jansmith:)




jansmith1984      ...      29. 01. 2010, 14:05:17      193.200.150.82

Já ten výraz Komik v jeho případě vidím přeneseně. Ne, že by působil jako komik navenek, ale na mne tak působí stylem své debaty, myšlenkovou rozháraností a neschopností sledovat kontinuitu. Stále si drží akademického přístupu, ale jako akademik by si podle mne svým způsobem kterým zpracovává informace nevydělal ani na slanou vodu. Já z něj mám dojem, že není provokatér ani hlupák. Určitě dost čte a vyjadřovat se také umí, jen je podle mne v zajetí přesně toho, co ti moudřejší na Zvědavci kriticky rozebírají, tj. zapouzdřeného přístupu mysli a glorifikace autorit, které si z nějakého důvodu oblíbil. Problém je, že takových jako on je v populaci mnoho a jediná možnost, jak konkurovat brainwashingu mainstreamu a pseudoautorit, kterému podléhají je s nimi bez arogance hovořit, polemizovat a ukazovat jim na faktech, jak jsou podjatí nebo mimo.

Už to, že mají zájem se o kontroverzních věcech bavit je z jejích strany velký pokrok a signál, že sami cítí, že něco není v pořádku. Profesionální mlžiči a lokajové Systému debatují jinak, a tam máte pravdu, že šance, že díky debaty změní stanoviska je mizivá.

A Peace s nimi.
jansmith:)




Jarmila      ...      29. 01. 2010, 12:58:09      88.101.142.107


Kdepak pane jansmithi, tentokrát s Vámi výjimečně nemohu souhlasit. Vojta není komik, protože mi z jeho řečí nikdy není do smíchu, ale spíš do pláče. Buď je to nenapravitelný hlupák (dneska tam zase perlil pod tím článkem o elitách) nebo prostě rafinovaný provokatér, který pokaždé stáčí řeč úmyslně jinam. Nemám ho ráda a za upřímného ho taky nepovažuji. Připomíná mi spíš slizského hada.
Ale s tím Nezvědavcem s Vámi beze zbytku souhlasím.






jansmith1984      ...      28. 01. 2010, 18:14:47      193.200.150.137

Jo jo paní Jarmilo.:) Vojta je komik, ale na rozdíl od jiných to myslím myslí upřímně a bez takových lidí by současný svět také nebyl úplný.

Co se týče nezvědavce, tak to je přesně ten případ koncentrované nevědomosti, pocitu košér vyvolenosti a pokrytectví. Tam není NIC, co by mne mohlo poučit nebo inspirovat a čas tam strávený mohu rozhodně investovat lépe a radostněji. Jediný důvod proč tam snad chodit je pustit se do tamních diskutérů a snažit se jim nastavovat zrcadlo. Jenže v tamním prostředí a při stylu, jak je tam diskuze organizována a editována je to úkol pro masochistu a možná naivu a tím bude málokdo. Ten webzin požírá sám sebe a všem, kdo by jej chtěli změnit k lepšímu by jen jako kanibal odebral energii.

Jinak, ta videa jsou výživná a doufám, že i díky vašemu odkazu si je projde hodně dalších lidí.

jansmith:)




Jarmila      ...      28. 01. 2010, 09:20:20      88.101.142.107


Děláte moc dobře pane jansmithi, že na Nezvědavce radši ani nenahlížíte. Nezvědavec se podobá křivému zrcadlu, které ukazuje vše naprosto zkresleně a značně nehezky. Připomíná tak zrcadla v bludišti na Petříně, do kterých když návštěvníci nahlédnou, tak se nepoznávají. Všichni totiž vypadají jako zdeformovaní trpaslíci s křivou hubou.:) Ovšem pravda je taková, že křivou hubu mají Nezvědavci samotní, a to v reálu, bez křivých zrcadel.:) Proto je na místě nazvat jejich web žumpou a nezvyšovat jim návštěvnost. Já už se tam taky nikdy nepodívám.
Ano, teď jste to krásně vyjádřil ohledně těch emocí. Emoce nejsou nemoce, ale jsou v životě lidském velmi důležité a potřebné, protože bez emocí by z nás byli roboti bez citu.
Přečetla jsem si na Zvědavci zase ty kydy od pana Vojty. Já myslím, že nakonec má pravdu přece jen pan Mirda, který říká, že je zbytečné s takovými lidmi, jako je pan Vojta, diskutovat. To je pořád dokola, že my o voze a on o koze. Asi je to tím, že pan Vojta je patrně geny naprogramované zvíře, kdežto my ostatní lidé jsme ROZUMEM obdařené bytosti řídící se především svou svobodnou vůlí a morálkou, nikoliv geny.:)
No a teď ještě dám trochu osvěty pro mé čtenáře. Zde jsou linky na výborné filmy, osvětlující tu pravou a skutečnou historii lidstva i tu pravou a skutečnou současnost, ve které právě žijeme.
http://vimeo.com/7222827
http://vimeo.com/7990937
http://vimeo.com/7998620
http://vimeo.com/8052890







jansmith1984      .      27. 01. 2010, 12:42:56      193.200.150.125

Myslel sem si, že si ho přečtete, ale pro sichr jsem jej hodil i sem.:) Vážně nad vaším odchodem na nezvědavci hořekují? Já tam nechodím, takže nemám přehled, ale co se v té žumpě děje si dokážů docela dobře představit.

S těmi emocemi máte pravdu. Patří k vám a člověk by neměl emoce potlačovat, ale naopak si je uvědomovat a jako semínka vzácných bylin si pěstovat ty pozitivní na úkor těch negativních.

Je od vás milé paní Jarmilo, že jste zopakovala tu větu: Peace s nimi, se mnou, s vámi i se všemi dobré vůle. Je hodně moudrá a byť si někteří věřící mohou myslet, že patří k Ježíši, tak tomu tak není. Nepatří Ježíši, byť ji údajně používal, ale patří všemi bez rozdílů vyznání či chápání Světa.

Tak si odfoukněte a těším se, že se na Zvědavci brzy zase ukážete.

jansmith:)




Jarmila      ...      27. 01. 2010, 10:16:17      88.101.142.107


Já jsem ten Váš příspěvek na Zvědavci pochopitelně četla pane jansmithi.:) Tu pauzičku si rozhodně dám, už proto, že jsem tak strašně dlouho zanedbávala svou vlastní práci. Ale bez emocí já nikdy nebudu, protože jsou nedílnou součástí mé povahy.
Různí Josephové asi mají z mého odchodu radost, ale paradoxně nejvíc mého odchodu litují diskutéři z Nezvědavce.:):):) Jak se zdá, byla jim odejmuta jejich nejmilejší hračka, takže doteď tam nad tím hořekují. A já je chápu, neboť teď se nemají čeho strefovat a budou si muset vybrat nějakou jinou vhodnou oběť. Ale jak říkáte Vy, tak říkám i já: Peace s nimi, se mnou, s Vámi i se všemi lidmi dobré vůle.:)





jansmith1984      ...      26. 01. 2010, 14:09:57      193.200.150.137

Kopie příspěvku v diskuzi "Jak elity ovládají svět":


RE: Můj pohled se většině nebude líbit.

Být na vašem místě paní Jarmilo a mít vaše vědomosti a zkušenosti, tak bych se na to mrkl i z jiného úhlu. Nevím sice, co vám p.Stwora napsal, ale jak jsem měl možnost jej poznat, tak si jsem jist, že to nemyslil nijak zle. Navíc i vy máte svůj web, takže víte, že funkce editora není žádná legrace, a tak bych si dal být vámi třeba pauzičku (malý time-off) a pak se s čistou hlavou a bez emocí sem zase vrátil.

Bylo by škoda, pokud byste na debaty tady zanevřela, protože i vy přispíváte ke skládání puzzlí, které nemají být nikdy složeny a pokud už se mají skládat, tak je zájem, aby to bylo co nejvíce tzv. sofi "vzhůru nohama".

Paradoxně největší radost z vašeho odchodu mohou mít různí Josephové (ať již z nickem nebo bez něj..) a bez některých vašich údernických replik jim jen usnadníte verbální promenádu, kterou zde čas od času předvádějí. A Peace s nimi, se mnou, s vámi i se všemi lidmi dobré vůle.

jansmith:)




Jarmila      ...      12. 01. 2010, 06:48:18      88.101.142.107

Váš mail jsem dostala pane Pavle a jen co budu mít trochu času, tak Vám odpovím.



donald      chlap2008@seznam.cz      11. 01. 2010, 12:34:26      193.179.104.113

Paní Jarmilo, jsem Váš vrstevník a rozhodně si nepřipadám neinformovaný v oblasti sexu. Přesto na mne Vaše "soukromé bádání" zapůsobilo jako osvěživá, čistá voda, která chutná lahodně a působí i léčivě /pohádková živá voda na duši/. Přiznáváte, že jste čerpala z otevřených zdrojů, nicméně Vaši syntézu faktů, vyvození závěrů a upřímný osobní přístup považuji za originální a zejména velmi vzácný. Navíc jsem našel Vaši studánku čisté vody ve chvíli, kdy takovém pramenu moc žízním.
Obrátím se na Vás, když dovolíte, mailem, protože bych rád některé věci probral hlouběji. Do nového roku 2010 Vám přeji vše nejlepší a chuť do dalšího soukromého bádání. Zdraví srdečně Pavel K.